úterý 3. května 2016

Cagi hlavice

The International Geneva Welcome Centre ( CAGI ) is the one-stop shop for living in Geneva. It facilitates the settling-in and integration of newcomers and their families, NGOs and visiting delegates to International Geneva. ESKÁ ASOCIACE PRO GEOINFORMACE.


Vítejte na stránkách České asociace pro geoinformace ( CAGI ), nezávislého společenského sdružení subjektů působících na území České republiky v oblastech prostorově orientovaných informačních systémů a příslušných informačních technologií. Zobrazenie až (z produktov). CAGI hlavice je nejpoužívanější a osvědčený typ střešní hlavice.

Je vyrobena z pozinkovaného plechu. Díky konstrukci tento střešní prvek napomáhá přirozenému tahu v potrubí. Střešní výfuková hlavice cagi z pozinku nebo nerezu. WC s přírubou, průchodkou nebo nástavcem přizpůsobenými pro normalizované průměry kruhového potrubí.


Příruby jsou opatřené základní antikorozní barvou (pro další nátěr po skončení instalace). Příruby mohou mít otvory pro šrouby připravené na základě individuálního požadavku. Samo-tahová hlavice CAGI se používá na odvod vzduchu ze vzduchotechnického potrubí v provozech s větším vývinem tepla nebo škodlivin.


Vkládá se do střešních konstrukcí, nebo do výfukového potrubí, kde se předpokládá samočinné větrání působením rozdílů tlaků a větru.

Samotahová hlavice CAGI ventilace. Komínová hlavice CAGI je vhodná pro zakončení vzduchového rozvodu v domě. Zabraňuje vnikání nečistot, deště či sněhu do potrubí. Velmi jednoduchá instalace pouhým zasunutím do potrubí.


Komínové stříšky a ventilační hlavice uzavírají ve zdech a na střechách výústě vzduchovodů. Ventilační hlavice a stříšky. Právě díky nim se do potrubí nedostane voda, zvířata, nečistoty ani jiné předměty. Jednoduchá instalace zasunutím do potrubí.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hlavice DALAP CAGI 100. VENTILÁTORY REKUPERACE POTRUBÍ A DÍLY PLASTOVÉ POTRUBÍ A TVAROVKY IZOLOVANÉ POTRUBÍ A TVAROVKY OHEBNÉ FLEXO POTRUBÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ K POTRUBÍ SPIRO POTRUBÍ A ARMATURA. Stáhnout ceník Ceník se právě generuje, tato akce může trvat i několik minut.


Komínové rotační hlavice TRN 1a 2do vertikálního komínového průduchu pro zlepšení tahu. Máte zájem o zasílání aktuálních informací a speciálních nabídek společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Napište zde svoji e-mailovou adresu. Na rozdíl od protidešťových stříšek hlavice svým tvarem zabraňují vniknutí (zatékání) vody či zpětnému proudění vzduchu.


K dispozici v různých průměrech.

Průměr nad 4na poptávku. VÝROBA A PRODEJ VZDUCHOTECHNIKY. Ochranná výfuková hlavice Dalap CAGI 1slouží k zakrytí vzduchových rozvodů shodného průměru na střeše. Pokud potřebujete… Skladem ks, do středy 22. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm.


Za bezvětří odsává pouze výtlakem při malém výkonu. Jestliže pro stejný dopravní tlak (rovný 2hodnoty dynamického tlaku větru) jako má tento pracovní bo vyhodnotíme poměr průtoků měřené. Ochranná komínová hlavice Dalap CAGI slouží k ochraně ventilačních rozvodů před vnikáním vody a dalších pevných částic.


Vhodný pro ventilační systémy s nízkým tlakem odváděného vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky