úterý 6. února 2018

Vlozka do spacaku

Vlozka do spacaku

Skladem modelů od oblíbených značek např. Sea to Summit, Warmpeace, Ferrino. Hygienické, teplé fleecové, příjemné. Je velmi lehká a bude se vám snadno přenášet v praktickém obalu. Používáním vložky můžete prod.


Vylozit jedenact stovek za vlozku do spacaku je dost To uz bych fakt uvazoval spis o druhem, lehcim spacaku , ktery se da vyuzit i samostatne. Ja mam toto, nestala ani polovinu, lehka, skladna, muzu ji prat kdy chci a kdyz ji zlikviduji, tak to tolik neboli. Praktická vložka do spacího pytle, vyrobená ze směsi polyesteru a bavlny, v modré barvě. Je určena pro vložení do mumiového spacáku za účelem zvýšení tepelného a hygienického komfortu.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Také je vhodná na spaní v přístřešcích či horských chatách. Materiál 1 polyester s příjemným bavlněným omakem.


TravelSafe vložka do spacáku Cotton Envelope beige. V kategorii Vložky do spacáků, kompresní vaky na pandaoutdoor. Obdélníková vložka do spacáku je vyrobena z jemně tkané polyesterové látky s broušeným povrchem připomínající bavlnu - měkkou a hladkou na dotyk, vysoce prodyšnou, přirozeně hypoalergenní.


Rubová strana v zimě hřeje, lícová strana v létě chladí. Cumulus vložka do spacáku GL Wide - je vyrobená z ultra-ľahkej tkaniny Pertex Quantum GL, v širšej a pohodlnejšie verzii. Na dotyk jemná ako hodváb, extrémne ľahká a super zbaliteľná. Jej účelom je chrániť spacák proti potu a mastnote, ktoré telo vylučuje.


Vlozka do spacaku

Zateplovací vložka do spacáku Warmpeace Foot Warmer spolehlivě zahřeje vaše zkřehlé nohy. Pouhých 1gramů vám může rapidně zvýšit pohodlí během spánku venku. Rádi vybíráte a nakupujete na internetu odkudkoliv?


Vybírejte z celé řady produktů značky Ferrino a ušetřete spoustu času oproti nakupování v kamenných prodejnách. Vložky do spacáku: má několik funkcí - slouží jako dodatečné zateplení, opatření proti zašpinění, aby se spacák nemusel často prát, protože praní snižuje jeho izolační schopnosti a je také výborná například jako hygienická vložka. Vložky z termo materiálov môžu zvýšiť tepelný komfort Vášho spacieho vaku.


Vlozka do spacaku

Ak Vám vložka spacieho vaku navlhne, jednoducho ju počas noci vyberiete a spíte ďalej. Vložka do spacieho vaku slúži na to, aby ste si udržali spací vak čistý a suchý. Predídete tak bezsennému zvyšku noci vo vlhkom spacom vaku.


Hodí sa najmä pri dlhšom pobyte vonku. Nalezeno: 1produktů. Fleesova vlozka do spacaku. Délka po rozložení (cm): 2Vložka do dekového spacího pytle z bavlny Vložka do dekového spacího pytle z bavlny. Na Váš dotaz odpovíme v co nejkratší době, obvykle do následujícího pracovního dne.


Carinthie, ale pravdu povediac ešte som ju nepoužil. Odradila ma jej veľkosť, jednoducho som chcel ušetriť miesto vo vaku. Určite to však raz vyskúšam, ale musím počkať na zimu.


Vhodné i jako samostatný spací vak do tepla či na horské chaty. S vložkou do spacáku Fleece Liner Snugpak už se vám nestane, že se uvnitř spacáku budete třást zimou. Ať se vydáte na armádní akci či trek do hor, budete usínat v teple i během chladnějších nocí.


Ide o ďalšiu vrstvu, takže sa zvyšuje tepelný komfort spacieho vaku, a Vy si tak poradíte aj s nižšími okolitými teplotami. Zároveň uľahčuje údržbu a predlžuje životnosť spacáku. Bavlněná hygienická vložka do spacího pytle.


Všetko SKLADOM Expedícia do dní predajní pre celé Slovensko Veľké zľavy a ďalšie výhody Presvedčte sa sami! AKTUÁLNE: Všetky predajne Sportisimo sú do odvolania zatvorené, online predaj funguje bez obmedzenia - akýkoľvek tovar vám radi doručíme domov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky