středa 21. února 2018

Slunečnicové pelety

Slunečnicové slupky nakupujeme přímo od zpracovatele slunečnice, kterému tím řešíme likvidaci odpadu. Na vlastní lince v našich výrobních prostorech v Huštěnovicích pak lisujeme slunečnicové pelety. Pelety se vyrábí na protlačovacích matricových lisech z čistých slunečnicových slupek bez dalších příměsí. Nejlépe je objednávat slunečnicové pelety na konci topné.


Slunečnicové pelety jsou vzhledem ke srovnatelné výhřevnosti a nízké popelnatosti ideální alternativou k uhlí a dřevěným peletám.

Díky vysoké výhřevnosti a nízkému podílu nespalitelných částí nabízí slunečnicové pelety levnější provoz. Spalování slunečnicových pelet je možné v kotlích na biomasu, pevná. Brzy se v Praze otevře obchod - začne se sklad a maloobchod a drobný velkoobchod. Je to ekologické palivo s vysokou výhřevností. Proti dřevěným peletám mají vyšší podíl popele.


Jsou vhodné jako alternativa k uhlí do automatických kotlů na uhlí nebo peletkových kotlů na pelety Aa agropelety. Vhodné pro kotle Multibio.

Jedno balení briket obsahuje ks briket o celkové váze kg, které jsou zataveny ve fólii. Nabízíme velice kvalitní pelety průměru 8mm ze slupek slunečnice, velká výhřevnost. Dostupné a ekologické palivo, které se vyrábí výhradně ze slupek slunečnice. Jedná se o ekonomické palivo, které splňuje přísné požadavky pro spalovaní v automatických kotlích, které jsou určeny ke spalování dřevních pelet nebo uhlí. Díky této výhřevnosti a nízkému podílu nespalitelných částí nabízí slunečnicové pelety levnější provoz.


Certifikáty slunečnicových peletek. V letních měsících jsme schopni pelety dodat téměř okamžitě. V zimních měsících je poptávka vysoká. Dodáváme pelety cca do dnů od objednání. Kotel s certifikací na rostlinné a dřevěné pelety.


Na této realizaci je kotel MultiBio MB 1PLCS s elektronikou Schneider a softwarem MultiBio. Zákazník spaluje rostlinné pelety z pšeničné slámy a slunečnicových slupek. Výkon kotle na toto palivo cca 1kW.


Palivo ke kotli je dopravováno ze sila umístěného mimo. Při odběru jednotlivého big bagu je cena 3.

Nespékají se, při spalování vzniká sypký popel, proto je možné spalovat je ve většině automatických kotlů. Pelety – ověřte náklady a ceny prohlédněte náklady na produkty z kategorie Pelety. Hledáte informace ohledně cen, ceníků, nákladů nebo kalkulace? Chtěli byste si prohlédnout přizpůsobené nabídky na produkty z kategorie Pelety ? Havlíčkova 3Kolín Sklad Nebovidy 168.


Obsahují vysoký podíl mastných, dobře hořlavých látek. Z tohoto důvodu jsou velice vhodné pro energetické využití. Mají tvar granulí o průměru mm.


Vysoká výhřevnost a nízká cena. Proto jsou dřevěné pelety. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Největší český distributor kvalitních dřevěných pelet, briket a baleného uhlí s unikátní certifikovanou dopravou až k Vašemu kotli.


Hotové pelety o teplotě - °C jsou dopraveny dopravníkem přes rotační podavač do chladícího zařízení, z kterého je teplota odsávána potrubím odsávání výtlaku Ø 3, aspirací a ventilátorem. Dochází k dochlazení na teplotu vhodnou pro další manipulaci. Z výpadu chladícího zařízení jsou pelety dopraveny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky