středa 21. února 2018

Ecosun 100 k+

They are suitable for warming pews in churches, office desks, checkouts, etc. The radiant heating panel fits to the front panel of a pew or desk. It is designed to heating people in the immediate vicinity.


Ecosun 100 k+

Each panel can be operated independantly, which keeps heating costs to a minimum. Panel je přednostně určen ke svislé instalaci v těsné blízkosti osob (zvýšení tepelného komfort) - např. Bohužel i tak nedostatečné, montáž na stěnu si neumím představit, ale jako temperování kurníku ano.


Je tato recenze užitečná? Jedná o výborný a prověřený infrapanel s velmi nízkým příkonem 1W, který je díky svým malým rozměrům (obdelník 50xcm) nejvhodnější pro zvyšování tepelného komfortu kancelářských pracovníků, kdy lze panel umístit pod stůl tak aby ohříval nohy. Tato unikátní povrchová úprava výrazně zvětšuje sálavou plochu a vyznačuje se nejvyšší účinností při emisi. Jedinečná povrchová úprava a rovnomerné rozloženie teplôt zaisťujú maximálne odovzdanie tepla sálaním, ktoré neohrieva vzduch, ale predmety na ktoré dopadá. Jako přitápění v případě chladu.


Ako prikurovanie v prípade chladu. Vhodné pro temperování lavic v kostelech, kancelářských stolů, pokladních boxů apod. Při stropní instalaci je třeba dokoupit v příslušenství stropní rám. Vhodné pre temperovanie lavíc v kostoloch, kancelárskych stolov, pokladničných boxov a pod. Panourile Radiante electrice reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire.


Acestea au la baza principiul transformarii energiei radiante prin convectie in energie termica la intilnirea unor obiecte. Elementul activ este produs in U. Standardni dodaci za takve panele dizajnirani su za zidnu montažu. Za ugradnju na plafon potrebno je naručiti plafonski okvir.


Ecosun 100 k+

Ploče niske snage pogodne su za zonsko grejanje u vertikalnom položaju ili za grejanje niskoenergetskih i pasivnih kuća (ugradnja plafona i zidova). Sálavý panel určený na vykurovanie lavíc v kostoloch, kancelárskych stolov, pokladnicných boxov a pod. Olcsó Ecosun 1K Infrapanelek árak, akciók.


Infravörös fűtőpanel Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól. Napríklad v teráriách, v kotercoch pre psy atď. Taktiež slúžia na vyhrievanie odchovní, terárií a psích búd.


Ecosun 100 k+

Zabezpečia komfortné teplo pre domácich miláčikov. Temperovanie odchovní, terárií a psích búd. Panely je možné montovat na materiály triedy Ca.


ECOSUN G glass panels are, together with GR panels, aesthetically unique products which combine economical infrared heating with a pure glass design. Prémium termék Európa piacvezető infrafűtés gyártójától, a Fenix Group-tól. Ultratherm technológiájának köszönhetően alacsony felületi hőmérséklettel rendelkezik, ezért széles körűen felhasználható.


Prihlásiť sa (Registrácia) Hľadať. Produkt bol úspešne pridaný do. Panel je určený na pevnú inštaláciu na stenu, pre inštaláciu na strop je potrebné dokúpiť stropný rám.


Nízkoteplotní sálavý panel, jehož základem je topná fólie ve schránce z ocelového plechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky