pondělí 12. února 2018

Dělená klimatizace

Klimatizace ,Servis,Vzduchotechnika, Měření a regulace. Dělené klimatizace se skládají ze částí - vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou propojeny měděným potrubím a potřebnou kabeláží. Všestranné dělené jednotky AYRTON nabízí cenově dostupné řešení pro Váš domov. V režimu chlazení i topení pročistí pomocí Catechin a Active carbon filtru vzduch v místnosti a společně s funkcí SLEEP Vám zajistí příjemné usínání v každém ročním období.


Dělená klimatizace (split) Skládá se z vnitřní jednotky, venkovní jednotky a spojovacího potrubí pro chladivo. Zároveň je ovšem také nejdražší.

Kompresor klimatizace je umístěný venku, takže vás neobtěžuje svou hlučností. Zařízení, v kterém jsou kodenzační a výparníková část umístěny dohromady v jednom zařízení. Například okenní klimatizace a mobilní klimatizace. Tato zařízení mají kondenzační a výparníkovou část oddělenu. Jsou propojeny měděným potrubím s cirkulujícím chladivem.


Samoinstalační split klimatizace DESA Split klimatizace nebo také dělené klimatizace jsou na rozdíl od mobilních jednotek zabudovány pevně, jednotka v místnosti zabírá pouze malý prostor na stěně, pracuje potichu, má spoustu uživatelských funkcí (časovač, topení, vysoušení, regulace směru cirkulace vzduchu, rychlosti ventilátoru a další). Zajišťujeme dodávky a montáže vzduchotechniky a klimatizace včetně záručního a pozáručního servisu. Kvůli obavám z montáže klimatizace není dobré nahrazovat úsporné a tiché splity mobilní klimatizací, která montáž nevyžaduje.

Na rozdíl od mobilní klimatizace je kompresor a kondenzátor umístěn mimo místnost, proto je tato klimatizace také o poznání tišší. Split má totiž dvě jednotky – vnější s kompresorem instalujeme ven (na fasádu, na střechu, balkon či terasu), vnitřní chladící jednotku s regulací pak můžeme. Plochý, stylový čelní panel snadno splyne s interiérem a snadněji se čistí.


Infračervené dálkové ovládání je uživatelsky přívětivé a je vybavené funkcí časovače. Splitová klimatizace umí chladit, topit, odvlhčovat a ventilovat vzduch. Také patří k typům s nejnižší hlučností, protože venkovní jednotka s motorem kompresoru je umístěna mimo klimatizovaný prostor. Pro udržení stálé teploty jsou nejvhodnější právě dělené klimatizace s pevnou instalací.


Aktuální cena klimatizace včetně montáže je uvedena na stránce akční nabídka. Pokud jste plátci DPH, zaplatíte nám přesně tolik, protože montáž klimatizace je fakturována v režimu přenesené daňové povinnosti. Pokud nejste plátci DPH, musíme k ceně připočíst ještě DPH.


Nejoblíbenější klimatizací je klimatizace dělená – split. Vnitřní nástěnnou klimatizační jednotku umístíme na stěnu do výšky cca 8-m. Venkovní klimatizační jednotku instalujeme nejčastěji na obvodovou zeď, střechu nebo balkon.


Chladivo je už ve venkovní jednotce, takže žádného chlaďaře nepotřebujete - teda pokud vás nebude trápit svědomí, že jste porušil zákaz instalace klimatizace bez přítomnosti odborníka s papírem. V Česku jsou z tohoto důvodu samoinstalačky už téměř nedostupné, popřípadě předražené. Doporučuji nakoupit v Polsku.


Vyberte si nejlevnější klimatizaci s HLEDEJCENY. Nabízíme srovnání cen klimatizací z různých e-shopů na českém internetu.

Různé druhy klimatizací předních výrobců jsou přehledně seřazeny v našem katalogu. Nejčastěji realizujeme klimatizace do bytu, klimatizace prodejny, klimatizace lékařské ordinace, klimatizace kanceláří, klimatizace serverů a mnoho dalších umístění. Návrh, zaměření a doprava klimatizace pro zákazníky v celé ČR ZDARMA.


Výkon a hlučnost klimatizace. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční.


V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky