čtvrtek 8. února 2018

Elektricky fukar

Výkon je pritom ľahko nastaviteľný pomocou malého otočného ovládača na madle. Zberný vak má objem l. Hmotnosť stroja je kg. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je vybaven předsekávacím nožem, který nasávané listí podrtí na menší kusy.


Otočením ovládacího prvku na těle se vysavač změní na výkonný fukar , kterým lze nečistoty snadno odfoukat. To je vhodné například v případě, že se na ploše nacházejí předměty (kameny, štěrk a jiný pevný odpad), které by mohly po nasátí poškodit turbínu vysavače. V režimu fukar lze například v zimě odklízet i čerstvý prašan. Teleskopická trubica a ramenný popruh uľahčuje manipuláciu s vysávačom. Odpad je pri prechode telom vysávača rozsekaný špeciálnou turbínou, ktorá mnohokrát zmenší.


Výkon je přitom snadno nastavitelný pomocí malého otočného ovladače na madle. Nemusíte tak zbytečně plýtvat výkonem, vysavač snadno a rychle nastavíte pro aktuální podmínky práce. V režimu vysavače je možné vysávat listí a jehličí do l sběrného vaku. Elektro - Elektricky fukar bazar.


Jednoduchým přepnutím se vysavač změní na výkonný fukar. Výkonný drtič zmenšuje množství odpadu v poměru : 1. V balení nástavec – hrábě na listí. Tento fukar s ergonomickým designem je ideálním řešením pro odstranění spadaného listí z příjezdových cest, teras, zahrad nebo jiných míst. Sací turbína je opatřena kovovým nožem, který podrtí listí. Režim fukaru je vhodný například pro úklid.


Plastový ventilátor s drtičem. Díky tomu je vak plněn efektivně. Akustický výkon 10dB (A). Rychlost proudění vzduchu pro odstraňování vlhkého a lepivého lis. Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí!


Už rokov prinášame na slovenský trh bohatý sortiment ohrievačov a infražiaričov priamo od dodávateľov čím vieme zabezpečiť rýchle dodanie a najlepšie ceny. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Listy, papír a malé větve nejsou pro výkonný motor problém Udžujte zahradu v čistotě! Listí rozdrtí a nasaje do pytle na odpad. Ten lze poté jednoduše vyprázdnit připojeným zipem.


JYSK vo forme e-mailu, ktorý obsahuje inšpiráciu, najnovšie ponuky, novinky a informácie o aktuálnych kampaniach vzťahujúcich sa na celý sortiment spoločnosti JYSK Slovensko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky