pondělí 5. února 2018

Elektrický bojler ležatý

Elektrický bojler ležatý

Elektrický ležatý ohřívač 1litrů s anodovým testrem. Plochý elektrický ohřívač 1litrů - hloubka jen cm. Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný ( ležatý ) elektrický bojler , svislý (závěsný) elektrický bojler , nebo stacionární (na zem) elektrický bojler. V naší nabídce naleznete pouze renomované výrobce mezi které jsme zařadili DZD Dražice, Ariston, Tatramat.


Elektrický bojler ležatý

Bojlery již dnes nemusí být jen nevzhledné krabice, které se snažíte schovat do kotelny. Velis s digitálním displayem a možností vertikální i horizontální instalace rozhodně nebude rušivým prvkem vaší koupelny. ECO, smaltovaná oceľová nádrž,.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Bojler na plyn je výrobek fungující na stejném principu jako elektrický bojler. Teplá voda je ohřívána za pomoci plynu jako jediné dostupné komodity.


Současné produkty jsou už považovány za bezpečné, i když je k ohřevu využíván plyn. Vliv na to má hlavně automatické zapalování, piezoelektrické zapalovače. Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov. Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom.


Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber. Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou.


OKCE - elektrický bojler , elektrický ohřívač vody, kulatý, závěsný, neboli svislý. OKHE - elektrický zásobník vody, hranatý, závěsný, neboli ležatý popř. Kombinované bojlery, kombinované ohřívače: Jde o kombinaci elektriky a druhého zdroje např. DRAŽICE Bojler OKCEV 16 ležatý v akci.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Tie vznikajú v prípade, že je bojler umiestnený viac ako metre od odberného miesta.


Keďže nie vždy je možné mať bojler tak blízko odberného miesta, môžete to riešiť malokapacitným prietokovým ohrievačom, prípadne kvalitnou izoláciou potrubia. Praktické je umiestniť bojler do kúpeľne, prípadne do kuchyne či špajze. ELÍZ EURO 2elektrický svislý zásobník vody, bojler , smalt, 200l ELÍZ EURO2ELÍZ EURO 2elektrický svislý zásobník vody, bojler , smalt, 200l. Určený je pro svislou nástěnnou montáž.


Cena zboží obsahuje recyklační poplatek dle zákona platný od 1. Dvě topné příruby, teplotní čidla, hořčíkové anody a elektronická řídící jednotka. Teplotu spolehlivě ukazuje diod. Bojler je chráněn proti náhodnému zapnutí, přehřátí a proti bakteriím legionella.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky