pátek 2. února 2018

Automatický kotel

Kotle jsou vyráběny s ocelovým i litinovým výměníkem. Všechny kotle jsou ve standardu vybaveny ekvitermní regulací s týdenním programem. ZÁRUKA, šíře 5m- nejmenší kotel. Automatický kotel Florian Ignis je na uhlí, pelety a kusové dřevo. Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka.


Automatický kotel

Díky kombinovanosti nabídne možnost všestranného. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Je-li instalace kotle provedena proškolenou montážní firmou, dle dokumentu Technické podklady k instalacím kotlů Benekov a jsou využity hydraulické komponenty definované výrobcem a zároveň je kotel uveden do provozu proškolenou servisní firmou nebo servisním centrem, je poskytnuta prodloužená záruka let. Vlastní kotel je nutnost pro všechny majitele domů, ale i některých bytů. Jeho pořízení předchází složité rozhodování.


Musíte si promyslet několik zásadních věcí jako je typ spalovaného paliva, výkon, typ kotle a další. Výběr kotle není dobré podceňovat, přece jen se jedná o investici až na. Prosíme zákazníky o upřednostnění doručení zboží zásilkovou společností, osobní odběr zboží možný pouze po domluvě na tel.


Jak funguje automatický kotel ? Naše automatické kotle jsou výjimečné především svojí velikostí. Jako jediné se vejdou do starých kotelen. To také díky tomu, že mají komínový výstup nahoru a šíře kotle začínají od m. Jde tedy o kotel používaný pouze sezony! U kotle byla prováděna pravidelná revize.


Ke kotli přidám čerpadlo GRUNDFOS. Kotel musí být zvolen tak, aby jeho jmenovitý výkon odpovídal tepelným ztrátám vytápěné-ho objektu. Zařízení pracuje s ventilátorem.


Kotel může být používaný jen na účel, ke kterému je určen a jen způsobem popsaným v tomto návodu Na kotel se nevztahuje záruka jestliže není provozován s předepsaným palivem. Určen je pro spalování hnědého uhlí Ořech pelet a také KUSOVÉHO DŘEVO. Jedná se vlastně o kotel na tuhá paliva se zásobníkem, který si přikládání otopu dávkuje sám a ventilátor řídí přísun spalovacího vzduchu. Tyto automatické činnosti řídí regulátor kotle, podle vybraného programu.


Kotle na dřevo, kotle na pelety a inovativní hořáky na pelety. Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Vám automatický kotel Tekla Draco Duo , ve kterém lze spalovat automaticky uhlí a má možnost ručního přikládání palivového dřeva a ostatních druhů tuhých paliv.


Je za velmi přijatelnou pořizovací cenu a zpracování zaručuje dlouhou životnost. Tento kotel má vynikající reference. Dalším produktem je automatický kotel na pelety BETA. Při vývoji tohoto automatického kotle jsme vycházeli z již osvědčené ocelové konstrukce kotle se svislými výměníky.


Certifikace automatických kotlů se. Jestliže ještě před několika lety ničilo ovzduší kouř z uhelných kotlů, tak dnes je to velmi čisté vytápění. Základem všeho je účinnost kotle, která oproti klasickému kotli, který má cca účinnost. OPOP je český výrobce kotlů, který je na trhu už let a patří dnes mezi jednu z předních značek mezi kotli na biomasu.


Prodám automatický kotel Verner A251. KOTEL plně automatický ) PRO BYTOVÉ DOMY, ŠKOLY, HOTELY A KOMERČNÍ OBJEKTY. Kotel má plně automatické podávání s celoročním zásypem paliva, automatické čištění roštu, výměníku a popelníku.


Dobrý den, Kotel PRITY GANew Line je vyroben z plechů o síle 3-mm. Teplovodní výměník je vyroben z ocelových plechů o síle mm. Dobrý den chtěl bych se zeptat jakou emisní třídu splňuje kotel na tuhá paliva PRITY GAnew line.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky