čtvrtek 1. února 2018

Elektrický průtokový ohřívač sprcha

Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu.


Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. V případě elektrických ohřívačů vody se většinou bude jednat o modely řízené hydraulicky. Nejčastěji je elektrický průtokový ohřívač vody umístěn tam, kde není bojler, nebo jsou rozvody horké vody z bojleru daleko a nevyplatí se či nelze trubky rozumně vést.


Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro. Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Možnost použití nad i pod odběrné místo.


Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající.


Komfortní průtokový ohřívač vody pro běžné použití v koupelnách. Malý průtokový ohřívač v sestavě s beztlakovou. Malé rozměry ohřívače umožňují montáž co nejblíže umyvadla, sprchy, či vany, což umožňuje úsporu času, vody i energie.


Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Bojler Dražice To litrů TO10UP. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Jaký zvolit průtokový ohřívač na chalupu? Pri akej teplote sa vytvára vodný kameň? Elektrický bojler o reálném objemu li.


Lze nainstalovat elektrický ohřívač vody Ariston Velis nad vanu? Je lepší při nepoužívání bojleru vypnout jeho stykač nebo ho nechat spínat? Je možné uložit elektrický bojler pod vanu? Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit.


Seznámení se s tímto návodem umožní správnou instalaci a využití zařízení, zajišťující dlouhodobou a nezávadnou funkci. Výrobek smí být montován ve smyslu ČSN 33. V případě rozhodování zda bojler nebo průtokový ohřívač , platí že čím větší je spotřeba vody, tím více se vyplatí bojler.


Pokud vodou šetříte a nebo z důvodu např. Tento typ ohřívačů představuje nejekonomičtější způsob ohřevu vody. Je tak malý a šikovný, že ho snadno umístíte přesně tam, kde ho nejvíce potřebujete - pod umyvadlo v koupelně, či do. Vodu ohřívá okamžitě a nepřetržitě. Ohřívač nemá zabudovaný zásobník na vodu.


Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky