středa 24. července 2019

Vyhřívací bota

Vyhřívací bota

Bota disponuje funkcí turbo zahřátím a automatickým vypnutím po minutách, které zabraňuje přehřátí boty a zajistí tak vysokou bezpečnost. Výhřevnost boty lze snadno. V zimním období je vyhřívací bota doslova poklad. Zahřeje vaše studená chodidla a ještě si u toho příjemně odpočinete.


Ať už sedíte u televize, čtete knížku nebo jen tak relaxujete. Bota je z příjemného, měkkého a prodyšného materiálu s vyjímatelnou plyšovou vložkou, kterou lze ručně prát. Bota vyhřívací Nedis PEFW110CGY má šest úrovní ohřívání, odnímatelný ovladač a digitální displej.


PES, pratelný plyš - vyjímatelnou podšívku lze prát v ruce - 100W. Vyhřívací bota SANITAS SFW Tento výrobek je určen k ohřívání lidských nohou. Nohy se nám tedy potí a vlhká bota je ideálním prostředím pro vznik a šíření plísní.


Vyhřívací bota

Noste kvalitní vzdušnou obuv, který „dýchá“ a ve které vás nebudou chodidla pálit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pratelná plyšová podšívka. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Vyhřívací bota

Je vhodná především pro osoby s horším prokrvením končetin. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jsou vybaveny uhlíkovými vlákny rozloženými rovnoměrně po celé ploše, díky čemuž je zaručen opravdu hřejivý pocit tepla. Beurer FW cosy - elektrická vyhřívací bota.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Tato elektrická ohřívací bota na nohy má šest úrovní, digitální displej a ovladač je možné pro větší komfort. To chce klid a nohy v teple praví lidová moudrost a my souhlasíme. Proto v našem e-shopu najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle.


Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se rovnou zachumlejte do vyhřívací dečky. Directly subjecting the feet to vibrations and heating them can stimulate better blood circulation and help to get rid of tiredness. Uleví při revmatických bolestech, ohřeje prochlazené, nebo stále studené nohy.


Bota je pratelná a vyrobena z bavlny, PES a pratelného plyše. Na ovladači jsou podsvícené číslice. V zimních měsících ale bota dostává skvělé možnosti využití pro celou rodinu. Po celodenním bobování a sáňkování si děti určitě rády zahřejí prokřehlé nohy.


Dospělí pak zajisté ocení. Materiál textilního potahu je velmi příjemný na dotek a lze prát v pračce na °C. Mezi hlavní výrobce sortimentu patří Zbirovia a. Ideální jsou tedy zejména pro podzimní a zimní období. Trpíte často bolestí nohou, ať už chodidel či kotníků?


Máte-li po celém dni v práci prochladlé a namožené nohy, pak je vyhřívací bota Wellneo to pravé pro vás. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky