pondělí 29. července 2019

Protherm panther condens 12 kko

Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou. Označenie CE Označením CE sa dokumentuje, že vý-robky podľa typového štítku spĺňajú zá-kladné požiadavky príslušných smerníc. Panther Condens KKO , ver. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom.


Pro přestavbu zařízení na jiný typ plynu odkazujeme na kapitolu „Změna plynu“. Vykurovanie s možnosťou ohrevu teplej vody v externom zásobníku. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Sestava je dodávána včetně krycího panelu trubek a propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Kotel na vytápění zajišťuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem.


Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu. Kotel poskytuje teplou vodu přes třícestný ventil s vysokým výkonem. Hodnotenie produktu: ().


Protherm panther condens 12 kko

Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu. Zásobník se umísťuje pod kotel na zem. Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem).


Spojením zásobníku s některým z těchto kotlů získáte velmi pěkný designový prvek ve vašem interiéru. PANTHER CONDENS -30KKO - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. PROTHERM PANTHER Condens KKO -A Po propojení kotle s externím zásobníkem kotel automaticky řídí proces ohřevu vody do topného systému a ohřev vody v zásobníku. Uživatel si přímo na displeji kotle zvolí požadovanou teplotu pro topení i teplotu vody v zásobníku. Návod k obsluze Protherm Helioset.


Protherm panther condens 12 kko

Výkon od kW do 1kW pri kúrení či ohreve vody. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Zostava Protherm PANTHER Condens KKO je zložená zo závesného kondenzačného kotla Protherm PANTHER Condens KKO a externého l závesného zásobníka Protherm WE 1ME. Energetická trieda pre vykurovanie A. Kotel zobrazuje (x), jestliže jsou tlačítka (x) nebo (x) funkce (x) přece jen aktivovány. Internetové ceny, cenník. Na stránce neleznete návody a manuály na Kotle - Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Modulačný rozsah výkonu kotla 9- kW.


ZEN - Krby, kachle, kotly, ohrievače vody. Vždy při pravidelné roční kontrole byla servisním technikem již 2x po sobě vyměněna sada těsnění komorového prostoru v ceně 6Kč. Zostava kondenzačného kotla Protherm PANTHER Condens KKO so zásobníkom Protherm B Z. Kondenzačné kotly - Zostavy kotol a zásobník – Protherm. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Model KKO KKO Odťah spalín turbo turbo Výkon pri tepl.


Nastaviteľný rozsah teploty vykurovacej vody °C 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky