středa 17. července 2019

Prodám oběhové čerpadlo

Oběhové čerpadlo Wilo Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uži. Používá se na teplovodní topné systémy, zařízení na zpětné získávání tepla, chladící oběhy v klimatizačních zařízeních. Vlastní odběr, nebo zajištění odvozu výhodou, okolí Uh.


Ke kotli přidám odtah do komína 15 oběhové čerpadlo grundfos,ups 2na 12v super kombinace s kotlem při výpadku proudu,automatické dobíjení baterie s ukazatelem vybité baterie, s čidlama a založní baterii,expanzní nádoba viz foto.

Inzerát oběhové čerpadlo v okrese České Budějovice, cena dohodou, od jiri. POJEZDY - ložiska horního koše na myčky FAGOR za 150. Kč,vypouštěcí 30mikrospínače,hadice,rozvaděč vody,atd. Důvod prodeje = opravu jsme nakonec nerealizovaly.


Původní cena nového byla 2. Topná čerpadla představují čerpací techniku pro topné systémy od předních výrobců Grundfos, Wilo. Pokud potřebujete poradit s výběrem vhodného čerpadla k topnému systému, kontaktujte naši technickou podporu na tel. MB dovezu nebo dohodou,specifikace bližší.

Tiskařská vývěva Adast Cvikov SInzerát byl odebran z oblíbených. Klimatizace Toshiba v zimě topí,v létě chladí Top. Koupil jsem jako záložní zdroj oběhové čerpadlo ,ale bohužel mi nestačila kapacita, tak musel koupit jiné s větší kapacitou. Požívány měsíce, takže jsou ještě v záruce. Prodám čerpadlo Grundfos.


Doložím i záruční list. Dobrý den prodám VW Touran 2. TDI 1KW kód motoru CFHC dsg 6st. Jablonec nad Nisou,tel. Do čerpadla se nějak při změně orientace čelního panelu dostala voda, zkratovala jej a nyní vyhazuje jistič.


Lopatky se po zapojení na chvíli roztočí. Dle vyjádření servisu se jedná o zkrat na elektrickém obvodu z důvodu kontaktu s vodou, stator v pořádku. Cena dohodou, věřím tomu, že je to.


Vysoce účinné oběhové čerpadlo s automatickou regulací výkonu. Tři provozní režimy, úsporný ECM motor, automatické odblokování, samočinné odvzdušnění, snadná montáž a nastavení. Starší ,ale ještě dobrou batérii jsem měl doma (72amh).


GRUNDFOS ALPHAenergeticky úsporné regulované oběhové čerpadlo určené pro systémy vytápění v rodinných domech a menších otopných soustavách.

Patří mezi nejúspornější čerpadla ve své třídě na trhu. Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit nebo na přírubu a EC motorem s automatickým přizpůsobováním výkonu Teplovodní vytápění všech systémů, klimatizační zařízení, uzavřené chladicí okruhy, průmyslová cirkulační zařízení. Možnost osobního odběru Blansko, příp. Máme nový bazén s jinou technologií. Dodáváme čerpadla pro otopné soustavy, systémy klimatizací, zvyšování tlaku kapalin a další.


Zajišťujeme servis čerpadel. W, napětí 2V, hmotnost 1kg, holendr 1. Jedná se o samonasávací typ, avšak. Toto čerpadlo jsem měnil před rokem k peletkovému kotli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky