čtvrtek 11. července 2019

Mobilní klimatizace whirlpool

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Potěší vysokou energetickou účinností, výkonem je ale spíše průměrná a nebude tak optimální pro velké prostory. Z funkcí postrádá samoodpařování kondenzátu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klimatizace vzduch zchlazuje nebo ohřívá, ventiluje a odvlhčuje.


Funkce: SLEEP mode, AROUND U, Tichý mó AutoClean, Samodiagnostika, Dálkové ovládání, PAMĚŤ Hodí se do komerčních prostor. Tento přenosný pomocník je zvláště vhodný do bytů, podkrovních místností, komerčních prostor i kanceláří. Ovládací panel LED s ukazatelem Comfort Light umožňuje ovládat všechny funkce včetně teploty, rychlosti ventilátoru, časovače a chlazení. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Free Shipping Available.


Mobilní klimatizace whirlpool

This feature is not available right now. Please try again later. Přenosné či mobilní klimatizace vám zajistí potřebný komfort kdekoliv potřebujete - ochlazuje, ohřívá, zvlhčuje a ventiluje.


Vzduch velmi rychle zchlazuje, ventiluje, čistí a odvlhčuje. Využijete ji proto jak v létě. Zlepšuje kvalitu ovzduší a tím vytváří příjemný a zdravý prostor. Oproti tomu u mobilní klimatizace stačí vyvést hadici z pootevřeného okna a po sezóně ji jednoduše uklidit.


Mobilní klimatizace whirlpool

Ke všem typům doporučujeme používat značkové příslušenství a doplňky WPro. Pořiďte si mobilní klimatizaci. Instalaci zvládnete sami během minut a údržbu ještě rychleji. Jak často čistit přenosnou klimatizaci? Minimálně 1× ročně– před sezónou.


V parném létě, kdy klimatizace jede každý den, doporučujeme zkontrolovat a vyčistit filtry ještě jednou během sezóny. Zvolíte, zda chcete stejné, teplejší, nebo chladnější klima, a spotřebič sám zahájí chlazení, topení či ventilaci. Teplotu pak automaticky udržuje.


Přenosná mobilní klimatizace WHIRLPOOL PACW212CO v bílé barvě je vhodná zejména do bytů, podkrovních místností, komerčních prostoru a kanceláří. Díky režimu Sleep automaticky reguluje rychlost proudění a teplotu vzduchu po dobu až hodin. Samozřejmostí je i bezpečnostní funkce.


Přenosná klimatizace s řadou funkcí, které zlepšují kvalitu ovzduší v každé místnosti, pro pohodlný pobyt. S funkcí Sleep budete mít optimalizovanou teplotu po celou dobu spánku. Letní dny mohou být i doma pořádně vyčerpávající. V dnešním videu si představíme mobilní klimatizace , na které je i horké slunce krátké.


Mobilní klimatizace whirlpool

Whirlpool PACW212CO se o všechno postará. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky