pondělí 29. července 2019

Prodám viadrus u26

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Inzeráty viadrus - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Podavač je na uhlí, pelety. Všechny díly jsou popsány na obrázku.


Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Původně byl umístěn v suchém prostředí, každé roky servisován.

Zostava kotla nova:Kotol,podstavec pod kotol,násypník,podávač,riadiaca jednotka,ventilátor,všetko nové. Litinový kotel na pevná paliva. Příslušenství: třícestný ventil, kouřovod - průměr-16 regulace třícestného ventilu, pojišťovák proti přetopení, termostat k sepnutí čerpadla. Výbava: tepelný regulátor výkonu. Kotel VIADRUS Hercules U , čl.


Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Podat inzerát bez registrace.


Prodam viadrus u-,čl. Bazar pro dům a zahradu Kotle, Kamna, Bojlery viadrus. Po zateplení domu má pro mne moc vysoký výkon. Vhodný pro přestavbu na automat. Prostor kotle je navržen na přikládání kusového dřeva.


Připojení vody DN7 lze využít i pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. DODRÝ DEN PRODÁM LITINOVÝ KOTEL VIADRUS UECO ČLÁNKŮ R. V provozu pouze čtyři topné sezóny. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26.


Začal mi tiecť kotol Viadrus HERCULES U- predny članok z vnutornej strany rovno do ohniska,pri obhliadke poškodenej časti sme zistili,že cela predna časť z vnutornej strany ma hrubku steny 5-2mm. Nebo prodám , více na tel. Z toho vyplyva že cely predny članok je zmetkovy vyrobok.


Poradte čo mam z tym robiť. Free Shipping Available.

Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Predám prídavný rošt pre kotol VIADRUS Ua ATTACK FD čl. Tieto kotly sú v prvom rade vyrábané na kú. Topeno topnou sezonu. Jinak mi stojí v kotelně. Plně funkční,bez poškození,nikdy nepřetopen.


Kotao je namijenjen za ekonomično i ekološki prihvatljivo grijanje na pelete. Viadrus Uima veliko ložište i namijenjen za koks, tvrdi ugljen i drvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky