pondělí 8. července 2019

Přenosné plynové topení

Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR. Přenosné plynové topení s vařičem od oblíbené firmy Rsonic. Vhodné na vaření, ohřívání nebo na zatopení. Vážení zákazníci, od 9. Karma Beta Comfort - Plynové podokenní topidlo KARMA BETA comfort - elektronicky řízené topidlo s výkonem kW do vytápěného prostoru do max. Samozřejmostí je opět termostat.


Ohřátí místnosti však trvá delší dobu, proto bývá řada z nich doplněna ventilátorem. Zajímavé akce a slevy topení najdete níže kliknutím na obrázek. Plynové topení do bivaku, plynové topení do karavanu, plynové topení do stanu, topení s pojistkou.


Firmou, která se výrobou topení proslavila nejvíce je Truma , která také tvoří většinu naší nabídky. V této kategorii nabízíme samotná topení , veškeré příslušenství pro topení i doplňky , které jen pro vyhřívání prostoru karavanu můžete potřebovat. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Přenosné plynové topení

Pro ekonomické a ekologické vytápění hal a jiných velkoprostorových objektů – průmyslových výrobních hal a skladů, sportovních hal a tělocvičen ale i pro vytápění kostelů a větších prodejen - se v současnosti s výhodou používá plynové sálavé topení nebo teplovzdušné topení. Plynová topidla na propan butan, topení na plyn MASTER za nevídané ceny na EPROFI. Lehké přenosné plynové topení s piezo zapalováním a regulací výkonu.


Pro ventilové plynové kartuše MSF-1a. Pouze pro vnější použití. Cestovní plynové topení - kompaktní, přenosné a výkonné topné těleso s výkonem 3kW na jednu náplň je ideální na doma, na chatu, ryby, nebo do karavanu.


Od plynové lahve začíná regulátor, za regulátorem je hadice, která spojuje regulátor a ocelové plynové vedení. Ocelové vedení vede až k topení. Po cestě je přerušeno rychlouzavíracím ventilem, který je po ruce pro případ problému, může být i za dvířky.


Kompaktní a snadno přenosný. Keramický hořák o výkonu kW. Otočné tělo umožňuje vydávat teplo v přímém směru. Skřipec v plynové schránce ulehčuje přenositelnost topení.


Snadno ovladatelné piezoelektrické zapalování. Zanedbání těchto povinností provozovatele plynových zařízení může mít v krajním případě na svědomí i požár, výbuch nebo otravu osob. SVĚTLÉ PŘENOSNÉ PLYNOVÉ INFRAZÁŘIČE.


Světlé přenosné plynové infrazářiče mohou sloužit k vysoušení vlhkého zdiva a omítek, rozmrazování vodovodního potrubí a kanalizace, k lokálnímu vytápění větraných pracovišť v dílnách a halách, pro vytápění venkovních pracovišť, vytápění prodejních prostor na tržištích, výstavách a prezentacích na. Nástavec na PB zabaleno v sáčku. Papírový kartonový obal.


Přenosné plynové topení

Použití plynové topení na propanbutanové lahve i na kartuše. Vybírejte si Topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Možné použití na přitopení prakticky kdekoliv. Topení na připojení plynová kartuš.


Kartuš se jednoduše vloží do topení a topíte. Kartuše, náplně vedeme za velmi zajímavé ceny. RSONIC PLYNOVÉ TOPENÍ A VAŘIČ 2v1. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky