pondělí 15. července 2019

Okc 500 ntrr

Jako dodatečná ochrana proti korozi je v horní části zásobníku vmontována hořčíková anoda, která upravuje elektrický. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. DESIGN AND BASIC DIMENSIONS OF TANK 1.

PRODUCT DESCRIPTION The tank recep. Water heater do not have a heating element. The water heater enables the assembly of heating unit. Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. Ohřev teplé vody pomocí slunečních kolektorů je typickým příkladem využití sluneční energie.


The heater has two exchangers. Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Dobře navržené kvalitní zařízení dokáže ušetřit až ročních nákladů spojených s přípravou teplé vody.

Solární systém je nutno. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Alumine soojusvaheti kasutab päikesekollektoritelt tulevat energiat ja ülemine võimaldab liita täiendavaid kütteseadmeid. Täiendavalt on võimalik ühendada elektriline küttekeha (ei kuulu komplekti). Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Ohrievače sú vybavené jedným (NTR) alebo dvoma ( NTRR ) výkonnými špirálovými výmeníkmi, objímkami pre čidla regulácie a reviznym prírubovým otvorom. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu a opatřena bezniklovým smaltem.


A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 5és hasonló termékeinket!


Custom CMS block replacing related products. Put your own content here: text, HTML, images - whatever you want. There are many similar blocks accross the store.

Zeptejte se na tento produkt. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou do provozního tlaku MPa o objemu 4litrů. Ohřívač je vybaven dvěma výkonnými spirálovými výměníky. POPIS VÝROBKU Nádoba zásobníku je svařena z ocelového plechu, výměníky z ocelové trubky a jako celek posmaltována smaltem odolávajícím teplé vodě.


Kombinuoti vandens šildy. Livrare prompta in toata tara. Dražice OKC 2NTRR Tento nepriamovýhrevný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrov vody. Ohrev vody zabezpečujú dva výkonné špirálové výmenníky, ktoré je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroje, napríklad plynový kotol a iný alternatívny zdroj. LXDC SET 1-(1-a 1-pro 300- 5l) kW.


Výstup teplé vody (TV) 2. Vstup do horního trubkového výměníku 3. Nepřímotopné ohřívače se dvěmi velkoplošnými výměníky s boční přírubou, které neobsahují elektrické topné těleso. Společnost Dražice, člen skupiny NIBE mění od 1. Vandens šildymas-gerinimas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky