středa 31. července 2019

Kombinovaný kotel plynový

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, 0. Vybírejte si Kotle podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plynový kotel může sloužit nejen k vytápění, ale i na přípravu teplé vody, jde o tzv. Plynové kotle renomovaných značek za skvělé ceny.


Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR.

Závěsný kombinovaný kotel – se hodí pro menší byt a malou rodinu. Kotel zajišťuje nejen vytápění bytu ale i průtokový ohřev teplé vody. Většinou do litrů objemu.


Tímto způsobem lze dodatečně získat až účinnosti. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách.


Kombinovaný plynový kotel střední třídy.

Nevýhodou je naddimenzovaná funkce proti zamrznutí. Plynový nástěnný kondenzační kotel CGB-2K je vybaven nejmodernější kondenzační technologii, která s vysokou účinností využívá plyn, jako zdroj energie. Má tichý cho téměř bezobslužný a úsporný provoz. Druhou variantou je stacionární plynový kotel , který je určený zejména do rodinného domu.


Stacionární kotel pak bývá zpravidla umístěn v technické místnosti, není pověšený na. Závěsný plynový kotel PROTHERM GEPARD MOV - kombinovaný , komín, výkon - 2kW. Kotel PROTHERM GEPARD KOV Plynový závěsný kotel kombinovaný s průtokovým ohřevem TV. Rozsah výkonu - kW, odtah spalin Komín.


Přednosti a vlastnosti kotle: - jednoduchá obsluha a autodiagn. Velmi kompaktní nástěnný kondenzační kotel Logamax plus GB0Vám poskytuje vše, co potřebujete, aby byl Váš dům perfektně zá. Plynový kombinovaný kotel s nízkými emisemi - třída NOx 6. Kondenzační kotle mají vysoce. Prodám plynový průtokový kombinovaný kotel Vaillant. Ohřev teplé vody a topení s celkovým výkonem cca 26kW.


Používaný, funkční stav bez závad. Ideální jako druhý zdroj anebo na stavbu.

Možný jen osobní odběr v Hlučíně. Základním rozdílem je, že plynové kondenzační kotle využívají pro ohřev zbytkové teplo se vzniklé spaliny, čímž kondenzační kotle dosahují podstatně vyšší účinnosti a tím nižších provozních nákladů. Na našich stránkách naleznete pouze nejlepší.


Vyznačuje se od ostatních modelů svými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm. V nabídce jsou modely v provedení kombi o výkonu – (24) kW a jeden model pro topení se zabudovaným 3-cestným ventilem (příprava pro zapojení kotle s externím zásobníkem TV).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky