úterý 9. července 2019

Otočná retorta

World Dangerous Idiots Bulldozer Heavy Equipment Operator Skill - Fastest Underwater Dozers Driving - Duration: 11:48. Autor: paja sedl Datu02. Po přidání hořáku by v tom stejně šlo topit jen na automat protože musíš vysadit mechanismus roštů. Ocelová otočná retorta spaluje černé a hnědé uhlí ořech nebo hruboprach, šnekový podavač s dvojitým šnekem.


Otočná retorta

Naše firma je autorizovanou montážní firmou kotlů EkoScroll. Ve výrobě tohoto automatického kotle firma pokračuje i nadále. Rovný podavač - pevná retorta. Otočná litinová retorta nejen že udržuje žároviště v optimální podobě, ale umožňuje spalovat také náhradní paliva jako uhelný prach, mour, piliny, nebo jejich kombinaci. Automatický kotel pracuje jako nízkoemisní zdroj, s účinností.


Násypka na uhlí dokáže zabezpečit chod kotle v plné topné sezóně na 2- 4dny. Slimák je ukončený závlačkou na uchytenie motýlika. Slimák na strane motora je uchytený na závlačke. Elektronická jednotka kotle umožňuje řídit směšovaný topný okruh, přípravu TV a ekvitermní řízení otopného systému.


Těleso vyrobeno z kvalitního kotlového plechu P265GH. Univerzální retora na uhlí i pelety. Pevná retorta se používá při spalování kvalitního uhlí bez prachu, nemá tak velkou účinnost jako retorta otočná. Výhodou otočné retorty oproti pevné jsou vyšší účinnost při hoření, méně popela, menší.


W, kW, kW, kW, kW, kW pevná a otočná retorta. Predám automatický univerzalny horák na uhlie, peletky, štiepku ktorý má maximálny výkon kw (nastaviteľné). Horák je značky DOMER PRCENPOL TRIO so sekundárnym vzduchom čo je najlepší vo svojej triede. Výhody otočné retorty oproti pevné retortě - vyšší účinnost při hoření, méně popela, menší spotřeba paliva, palivo se nespéká. Liatinové koleno do podávača kW- otočná retorta.


Otočná retorta (uhlie, stiepka a peletky sa nespekaju). Používateľské meno Heslo. Názov internetového obch. Tanier liatinový do ohniska 17kW - otočná retorta 226. Dodacia lehota: bežne skladom.


Podávač TRIO slúži na spaľovanie eko-hrášku a agro peliet. V podávačoch tohto typu sa používa otočná retorta , ktorá plní funkciu rozbíjania trosky vznikajúcej na ohnisku pri spaľovaní a taktiež prívodu vzduchu za účelom čo najefektívnejšieho spaľovania peliet. Dobrý den,zajímalo by mě,jestli dodáváte ke kotli TKA otočnou retortu,děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních dnů neodpověděl. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte. Upozornění: Moderní kotle na tuhá paliva od většiny výrobců vynikají vysokou účinností, která s sebou nese vedle nízké spotřeby paliva a výborné emisní třídy taky nízkou teplotu spalin a případně i vyšší nároky na komínový tah. Váš internetový obchod.


To je pojem, kterým trh zaneřádili velkoprodejní odbornící na všechno. Retorta je část hořáku, ve které dochází ke zplyňování paliva - u retortových hořáků se spodním přikládáním je to zpravidla koleno (litinové) a to se otáčet nemůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky