pátek 26. července 2019

Nezávislé topení 12v

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Na námi dodávané topení Planar zajišťujeme i odbornou montáž.


Jsme autorizované montážní místo a autorizovaný záruční i pozáruční servis na všechny produkty PLANAR. Všechna námi dodávaná topení PLANAR jsou oficiální distribuce pro EU a vztahují se na ně plně záruky výrobce pro EU. Topení určená pro trhy mimo. Nezávislé teplovzdušné topení 12V , kW - naftové.


Nezávislé topení 12v

Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut. Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře. V porovnání s jinými způsoby vytápění jako je plyn, benzín nebo. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností?


Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Teplovzdusné topení 12V Planar 2D-12. Svými obrysovými rozměry snese Planar 2D srovnání s topnými zařízeními jiných značek, a vzhledem k standardním. Pracuje nezávisle na běhu motoru. Levné a ohleduplné k životnímu prostředí: Inovativní nezávislé topení eThermo Top Eco s možností dodatečné montáže vytvoří ve vašem voze příjemné klima díky vytápění Webasto.


Nezávislé topení 12v

Je napájené elektřinou a rychle odstraní led z oken a vysokým výkonem předehřeje motor. A to vše získáte za atraktivní zaváděcí cenu. Horkovzdušné nezávislé topení včetně příslušenství. Ideální využití pro osobní automobily, dodávky, menší obytné vozy nebo lodě s napětím 12V.


Lze použít jak pro vytápění kabiny vozu, tak pro. Popis: Naftové nezavislé horkovzdušné topení. Kompletní montažní sada s dálkovym ovladaním, není třeba nic dokupovat.


Tento přístroj je napájen ze zásuvky cigaretového zapalovače a poskytuje ok. The heating device is independent heating unit that consists of:-Heater 2kW (diesel) -Standard Control Element,-Fuel pump ,-Flexible aluminum combustion air pipe ,-Heater cable harness ,-Fuel pump cable harness ,-Fuel hose ,-Flexible stainless steel exhaust pipe ,-Installation manual. Předělání bufíku na nezávislé topení. Na 12V to nemuze mit potrebny vykon, kdyz jsem byl ve Finsku, kdo nemel nezavisle topeni , pouzival do interieru tohle.


Vysoký, plynule nastavitelný topný výkon, kompaktní a pro servis výhodné uspořá. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky