pondělí 29. července 2019

Ventilátor na vodu

Uredjaj proizvodi fine mikronske vodene čestice stvarajući tako vodenu maglu koja isparavanjem hladi vaš prostor. Ljudi koji traže ventilatore na vodu uglavnom ih traže za hladjenje letnje bašte kafića,restorana ili terasa. Ovi ventilatori sa vodenom parom mogu biti jako različiti i zato želimo da na neke važne stvari skrenemo pažnju. Uredjaj je ekološko prihvatljiv zbog činjenice da troši veoma malo električne energije i običnu vodu.


Magleni ventilatori proizvode finu mikronsku vodenu maglu koja isparavanjem hladi otvoren. Najsnažniji model ventilatora sa vodom. Ekonomicky úsporné ventilátory Vám môžu znížiť pocitovú teplotu v miestnosti až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase.


Ventilatori sa vodom Fengda. Ovaj fantastičan uređaj sada ima i mogućnost vrtnje. Pomoću nje raspršava hladan zrak ravnomjerno po prostoriji.


Ventilátor na vodu

VEntilator na vodu slika 4. Novo nekorišćeno dolaze rasklopljeni Slika 1. Kucni ventilator sa vodenim rasprsivace. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ovaj model je najmanji, nosi oznaku Fengda MM, njegov rezervoar je samo litara i sa visinom do 130cm. Izuzetno lako prenosiv iako nema točkiće i nije na pokretnim kolicima. Ova stranica je još uvek u postupku izrade, uskoro se očekuju detaljnije informacije i opis proizvoda. Zorbingová koule o průměru 5m.


Ventilátor na vodu

Materiál 1mm 1 PVC s vysokou odolností. Koule je opatřena popruhy na ramena a rukojeti. Vhodná pro hraní společenských her jako je zorb fotbal, sumo, souboj dvou zorbů. Veliki izbor, najpovoljnije cene.


Dostava na kućnu adresu - Gigatron. Výkon ventilátoru je 2W, ventilátor má rychlosti. Oscilace ventilátoru v úhlu 90°.


Kapacita nádrže na vodu je l. Tento ventilátor je ideální na zahradu nebo terasu. Rozprašuje kapky vody o teplotě 2-°C. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Každý ventilátor má v sebe zabudovaný regulátor prietoku vody, kde si môžete ľubovolne nastaviť požadované množstvo rozprášenej vody.


Jednotlivé modely majú diaľkové ovládanie, soft-touch panel so zabudovaným časovačom. Nova cena za niža od svih predhodnih sezona. Količine ovog modela su ograničene, ovog 26WL modela trenutno ima na stanju.


Klime nisu uvek idealno rešenje, pogotovo ako organizujete događaj na otvorenom, ali zato su idealno rešenje ventilatori na vodu. Naši ventilatori imaju raspršivače vodene pare sa tri brzine i radijusom od stepeni. Svaki ventilator ima rezervoar za vodu od litara.


Ventilátor na vodu

Iznajmljivanje ventilatora idealno je za bašte, kafiće, restorane i. Uređaji proizvode finu mikronsku vodenu maglu koja isparavanjem hladi otvoren prostor uz pomoć ventilatora. Uređaj zahtijeva samo priključak na električnu mrežu, a radi na običnu vodu iz vodovoda te ne zahtijeva nikakvo posebno održavanje. Jedno punjenje vodom dostatno je za neprekidni rad do sati. Vodeni ventilator raspršuje čestice vodene magle i na taj način hladi vanjski prostor.


Oproti klíme má výrazne nižšiu cenu a jednoduchú údržbu. Dnes sú už moderné prístroje vybavené rôznymi funkciami pre zvýšenie komfortu užívateľa. VENTILATOR TA PEĆI DESNI. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi.


Vám aj ochotne poradíme či už mailom, telefonicky alebo osobne v našej kamennej predajni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky