úterý 19. června 2018

Regulátor r3v

U R3V je možné volit z 5-ti druhů regulace podle aplikace, do které bude regulátor použitý. U každého druhu regulace je nutné n astavit kon-stanty, kterými přizpůsobíme regulaci danému systému. This website uses cookies to provide services, personalize ads and analyze traffic. By using this website you agree to this.


Take some time and look aroun and visit our many forums.

If you are new, please make use of the search feature before you ask a question. Uplatnění nalezne například v. Podle zvoleného druhu (módu) regulace je možné, nastavením konstant, přizpůsobit regulaci danému systému. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. K EKVi regulaci od AKU nádrže můžete použít regulátor R3V. Poslouží jako regulátor teploty výstupní vody a současně i jako teplotní čidlo ( termostat) do referenční místnosti.


VYLEPŠENÁ VERZE Z HLEDISKA UŽIVATELSKÉHO NASTAVENÍ a POZOR JAKO SPÍNACÍ PRVEK POUŽIT TRIAK (pouze pro odporovou a indukční zátěž - pro zařízení bez rozběhového kondenzátoru)!

Hodnocení produktu: (). Teplota vody je určena ekvi křivkou , podle venkovního čidla. Speciální regulátory pro různé aplikace v topných nebo klimatizačních systémech. EKVITERMNÍ REGULÁTOR IVAR. Regulace ventilů třícestných a čtyřcestných.


R3V pro domovní topné systémy s jedním směšovacím ventilem IVAR. Regulátor tří- a čtyřcestných ventilů s ekvitermním řízením pro UT. R3V – digitální programovatelný elektronický regulátor pro řízení tří nebo čtyřcestných směšovacích ventilů a ovládání oběhového.


E5CC-RX3A5M-Kompaktní digitální regulátor. Prvním výrobkem společnosti byl dotykový regulátor osvětlení DR ale zatím vůbec. Vlastnosti regulátoru R3V : NOVÁ VERZE 11.


Your question may already have been answered. Regulátory směšovacích ventilů umožňuji podle připojených čidel ovládat ventily, čerpadla, spínat kotel a regulovat teplotu podle zvolené funkce. Regulátory se uplatní u jedno i více okruhových systémů topení, u kotlů na pevná paliva, pro vybíjení akumulační nádoby apod.


The only reason I swapped it back to the stock fpr was to try and diagnose a different problem with my car. Ekvitermní regulátor R3V - 4pro dva okruhy. Umožňuje spínat kotel a příslušná čerpadla.

R3V -4- Dvouokruhový regulátor - sleva. R3V -Aregulátor s hlídáním zpátečky - sleva. ROHNSON mini hubice R 1Impression 32mm. R3V A- ekvitermický digitálny regulátor pre plynulú reguláciu troj alebo štvorcestného zmiešavacieho ventilu v závislosti na vonkajšej teplote a požiadavke. Pro vytápění ovládané termoelektrickými ventily.


Elektrobock R3V - A, kterému by byl nadřazen běžný prostorový termostat s bezpotenciálovým kontaktem,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky