Tato dóza s pružinou má objem l. Nádoba je vyrobena z čirého plastu, víko má pevné zaklapovací čtyři úchyty, kvalitní silikonové těsnění a nerezovou pružinu se stlačovací deskou, která se dá odendat a tím můžete rozšířit využití nádoby. Výrobek omývejte vlažnou až teplou vodou s tekutými saponáty, nikdy. Je potřeba sůl pořádně promnout se zeleninou, až začne pouštět šťávu.
Pak zeleninu přendejte do nádoby a pořádně jí upěchujte. Jsme nadšení propagátoři zdravého životního stylu.
Jíme Jinak, abychom byli zdraví a štíhlí. S píšeme blog, vymýšlíme recepty, točíme videa a vedeme online kurzy zdravého vaření. Kvasící nádoba kónusová 65l s teploměrem.
Tento sud je kónická nádoba , ideální pro beztlakovou fermentace. Díky speciální konstrukci, kvasnice shromažďuje v kuželovém dně a tyto mohou být stočeny a znovu použíty. Kvašené pivo může být odváděno čiré a jasné diky druhému ventilu.
Pokud zeleninu dáváte do sklenice, je potřeba jí něčím zatížit, třeba jinou menší sklenicí s vodou nebo pískem. Nádoba na pickles,na kvašení zeleniny s víkem,těžítkem a gumou.
Přírodní keramický kvašák na zelí pro zdraví. Dodejte si energii vlastní zkvašenou zeleninou. Plastová nádoba o objemu l, určená na přepravu vína, džusů, mléka, piva i oleje, ale i na kvašení zeleniny. Nerezová fermentační nádoba 50l s kvasnou zátkou. Fermentační nádoba nerezová 50l fermentační nádoba pro prvotní kvašení piva kvalitní nerezové provedení.
Ta drží víčko přitlačené k zelenině, takže k ní pak nejde vzduch a. Kvalitná nádoba so špeciálne vystuženým horným okrajom vyrobená z potravinárskeho plastu (biely polypropylén) s ciachovaním, vrchnákom, vypúšťacím ventilom a kvasnou zátkou s tesnením. Vhodné i pre horúce tekutiny do 100°C. Ide o rovnakú nádobu, ktorá je súčasťou sady mikropivovarov.
Teď jsem zrovna tvořil nádoby na PICKLES. Výrobek je určen na domácí přípravu zkvašené zeleniny tzv. Víčkem je prostrčena tyčka, která ústí do těžítka, které tlačí na zeleninu. Vitamínová bomba je oblíbená třeba v asijské kuchyni, ale rychle si prodírá cestu do celého světa.
Stačí vám malá sklenička, maličká kvasící nádoba nebo prostě jen hrnek s víčkem. A čím začít, aby už první zkušenost s domácí kvašenou zeleninou byla úspěšná? Nádobu s kvasící zeleninou postavte do hlubší misky, protože během kvašení z ní může vytékat šťáva.
Takto upravenou zeleninu nechte stát 4–dní, ideálně při teplotě kolem kolem °C. Stačí jakákoli skleněná nebo kameninová nádoba.
Kov se nedoporučuje, kyseliny v kvasící zelenině by s ním reagovaly. Cylindrickokónická fermentační nádoba 50l Zanechejte nám váš e-mail a my vás budeme informovat až bude zboží skladem. Na na konci kvašení je hladina mladého piva pokryta tmavě hnědou až černou – mm vysokou vrstvičkou. Nádobu umístěte na místo se stabilní pokojovou teplotou, ne k topení, nebo. Přidané suroviny vždy dobře zamícháme delší vařečkou.
Nádoba musí být přikryta, vůně kvasící hmoty přiláká octové mušky. Postupně budeme pozorovat kvasný proces, který se obnoví každým přidáním mouky (živin pro kvasinky). Pátý den by měl kvásek připraven pro použití. Bude řidší konzistence, zkypřený.
Pickles ze zelí a mrkve - recept. Očistíme zeleninu, nastrouháme ji podle svého uvážení (jemnější kousky budou kvasit rychleji a vyžadují méně lisování) a důkladně promícháme. Naplníme keramickou nádobu a silou napěchujeme, aby pustila co nejvíce šťávy.
This feature is not available right now. Please try again later. Nařezal jsem větve, ale než jsem je krapet zbrousil, tak.
Kvašáček funguje na základě vyvolání kvasného procesu, jež vzniká přidáním soli do zeleniny a následnému vystavení tlaku za pokojové teploty. Typickou surovinou je zelí, do kterého se přidávají různá koření nebo i jablka pro zpestření.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.