čtvrtek 28. června 2018

Jaký sporák

Elektrický sporák Mora patří ve své cenové kategorii k těm nejlepším. Stačí se jen podívat na parametry a bude vám hned jasné, že tady nemůžete udělat pečící a smažící krok vedle. Sporák Mora vlastní šikovnou sklokeramickou desku a klasickou troubu o objemu litrů. Sporák v sobě kloubí dobře regulovatelné hořáky a komfortní elektrickou troubu. Některé modely jsou vybaveny tryskami na propan-butan.


Tyto jsou ideální na chatu, kde není přívod plynu a stačí připojit plynovou bombu.

Spořílek radí: Nejlépe se vaří na plynu – hrnce jsou ihned rozpálené a teplota je dobře. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Záleží především na tom, jaký zdroj energie máme k dispozici. Nejuniverzálnější je sporák na pevná paliva, ten bude fungovat kdekoliv, i v lesním srubu bez elektřiny.


V obcích a elektrifikovaných chatových osadách není problém pořídit si elektrický sporák. Horší je to s plynovým – zemní plyn není přiveden do. Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama.


Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Hlavním kladem je především vysoký výkon, který zaručí, že spotřebič je schopen velmi rychle dosáhnout požadované teploty a zajistit ohřev potravin.

Především byste se hned na začátku měli rozhodnout, o jaký sporák máte zájem. Jste spíš pekař než kuchař? Preferujete radši jednoduché čištění než rychlejší a přesnější regulaci teplot při vaření?


Pokud jste si odpověděli na otázky kladně, rozhodněte se pro elektrický sporák , pokud záporně tak pro plynový. Stop and Go – díky této funkci můžete plotýnku a nějaký čas vypnout a odběhnout od sporáku a po zapnutí pokračovat se stejným výkonem, jaký byl nastavený před vypnutím. Automatické vypnutí – pokud je deska zapnutá, aniž by na ní bylo nádobí, po určité době se automaticky vypne, čímž šetří energii. Pokud si nejste jistí, jaký sporák by byl vhodný pro vaši domácnost, můžete se nechat inspirovat naším článkem – Jak vybrat sporák.


Jaký sporák vybrat řešíme na Jíme Jinak. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma.


Pokud stále váháte nad tím, jaký sporák vybrat, řiďte se energetickým štítkem. Co všechno z něj vyčtete? Energetická třída – je znázorněna barevnou škálou, přičemž zelená je nejúspornější, červená nejméně úsporná. Nejhorší třídou může být. Sami jistě dobře víte, že možnosti dnešního trhu s domácími spotřebiči jsou takřka neomezené, výrobci pružně reagují na potřeby domácností, což se odráží nejen v designu, variabilnosti umístění a rozměrech, ale také ve vývojích technologií a funkcí, kterými domácí spotřebiče disponují.


Pakliže nemáte místa na rozdávání, je tu možnost pořídit si užší variantu – tedy sporák o šířce cm. Jaký způsob ohřevu vám bude vyhovovat? Sporák disponuje bezpečnostní plynovou pojistkou Stop Gas a elektrickým zapalováním.


Součástí sporáku je také multifunkční trouba o objemu litrů s programy jako grilování, rozmrazování nebo.

Sporáku nechýba časovač, osvetlenie rúry a dokonca ani funkcia samočistenia práve vďaka parnému programu. Navyše pôsobí sporák moderne a farebná úprava v čiernej je v skutku dizajnovým kúskom. Jak připojit elektrický sporák Beko? Jaký mám připravit přívod pro třífázový sporák 400V?


Je indukční vařič bezpečný i při nezakrytí celé plochy? Lze zapojit kombinovanou troubu jen na fazi a zem? Kde vzít 3x230V pro napájení sporáku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky