středa 27. června 2018

Čištění ozonem

Když přijde do kontaktu s jakýmkoli mikroorganismem, jako jsou viry, bakterie apod. Během čištění ozonem nesmějí být v místnostech přítomni lidé, živá zvířata ani rostliny. Po ozonovaní se doporučuje vyvětrat, koncentrace ozonu klesne na bezpečnou hodnotu do minut.


Provádíme i přesná měření koncentrace ozonu pomocí přenosného detektoru O3. Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu. Nová metoda DESINFEKCE matrací ozonem. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla.


Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou.


Použití OZBAGU – čištění drobných věcí. Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem.


Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků. Generátory ozonu a služba čištění. Prodej ozonizérů, generátorů ozonu a služba desinfekce ozonem.


Co je ozonové čištění ? Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla a jeho účinnost je známá z mnoha oborů, obzvláště ze zdravotnictví. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu? Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu.


D ezinfekce pomocí ozonu neobsahuje žádné člověku nebezpečné chemikálie a nemá negativní vlivy na životní prostředí. Jedná se o naprosto bezpečnou dezinfekci , po které nezůstanou ve vzduchu žádné škodlivé substance a zápachy, jelikož ozón se brzy přemění v kyslík. Ozonování se používá k likvidaci virů, plísní, bakterií a nepříjemných zápachů biologického původu. Příbram a okolí Byty, kanceláře, školy, auta. Je to dosud nejsilnější oxidační činidlo, které je používáno v mnoha oblastech, jako je lékařství, zeměděl.


Čištění ozonem

Ozon je přírodní čistící a dezinfekční látka. Nyní naše firma k běžným úklidovým pracem přidala také čištění domácností, kanceláří, škol, hotelů ozónem. Výhody čištění ozónem Totální zbavení zápachů v místnostech (dezodorizace). Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Zničení bakterií a virů.


Proč se vyplatí mít vlastní ozonizer? Po dostatečném nasycení ozonem je možné vodu použít k danému účelu. Všechny generátory se umí automaticky po 1-minutách vypnout.


Ozonová dezinfekce bytů, kanceláří, automobilů, klimatizací. Ozón niči korona viry, plísně, bakterie, zápach. Slyšeli jste už o čištění ozonem ? Jedná se o moderní a velmi efektivní způsob likvidace plísní, bakterií, hub a jiných nezvaných potvůrek, který využívá síly a účinnosti ozonu. Kde čištění ozonem provádíme?


Ať už se stěhujete a chcete po sobě přenechat důkladně vyčištěný byt či dům, případně se stěhujte do nového a původní majitelé chovali domácí mazlíčky a vy patříte k alergikům. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Jak jsme k tomu přišli?


Čištění ozonem

Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky