pátek 22. června 2018

Hořák na biolíh

Hořák na biolíh

Samostatný hořák na biolíh jsou srdce každého biokrbu. Tento hořák na biolíh můžete použít kdekoliv v interiéru, či exteriéru. Keramická vložka zcela vyplňuje vnitřek hořáku a má absorbční funkci. Bio krby nebo také krby bez komínu či krby na biolíh , hoří pouze na biolíh (bioetanol) nebo speciální gel. V nabídce biokrby od výrobců jako jsou Bio Fires, Brasa, Altra Fuoco a Bio Blaze.


Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Jedná se vlastně o nový druh krbů, který spaluje speciální biolíh , nevypouštějící žádné škodlivé spaliny a sáze. Je ale potřeba v místnosti každé hodiny větrat.


Každý bio krb má hořák od kterého je dán tepelný výkon. Při maximálním výkonu cca. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh.


Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu. Krby od nás jsou vyrobeny výhradně evropskými producenty. K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Koupíte si krb, vybalíte, zapálíte a už se můžete jen těšit z pohledu do ohně.


Přesně takhle jednoduché to má každý, kdo se rozhodne pro volně stojící biokrby. Biolíh je přírodní produkt vyrobený na rostlinném základě. Hoři krásným a přirozeným plamenem.


Hořák na biolíh

Vytváří imitaci skutečného ohně. Výsledkem hoření je jen kysličník uhličitý a voda. Adekvátně k velikosti je i objemný zásobník na biolíh , který má objem litru. Bio krb s touto kapacitou vystačí zhruba na jednu hodinu provozu.


O bezpečnost a podtržení designu se stará tvrzené sklo, které je tlusté milimetry. Základna, stejně jako hořák , je vyrobena z nerezové oceli a je černě lakována. Nový hořák od Ruby Fires - 120cm. Nechte se unést dlouhým plamenem a teplem z hořáku Ruby Fires.


Hořák na biolíh

Bio krby a přední sklo, je téma na které jsme napsali další článek na našem Blogu. Přestavba kotle Viadrus, přestavba kotlů, univerzální hořák , hoření obilí , automatizace kotle, automatický kotel, podstavec pod kotel, hořák , spalování. Slimline 5představuje nejmenší hořák na biolíh nové řady Slimline od firmy Cocoon.


Krb na bioethanol, vhodný na podlahu Vneste do své domácnosti romantickou atmosféru s přenosným krbem Tristar. Už nepotřebujete klasický krb, jelikož tento přenosný elegán s bio-ethanolovým hořákem se stane ozdobou večerního posezení na zahrádce i uvnitř domu. Nerezový hořák obepíná tělo z vysoce kvalitního kovového. Krby na biolíh jsou stoprocentně ekologické.


Hořák na biolíh

Proto si stolní biokrb můžete postavit i do koupelny, ložnice nebo kanceláře. Palivo má rostlinný základ. Jen si to představte, pohodlně se uvelebíte se vaně a plamen z našeho. Co je biokrb Biokrb je bezkomínový krb spalující speciální kapalné palivo - biolíh (bio ethanol). Pro montáž biokrbu nepotřebujete projekt ani povolení.


Biokrby mohou být závěsné, volně stojící nebo stolní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky