úterý 26. června 2018

Čerpadlo iris 70

Oběžné kolo čerpadla je umístěno letmo na prodloužené hřídeli elektromotoru. IRIS jsou určeny pro nejširší okruh spotřebitelů k čerpání čisté nebo zakalené vody bez obsahu mechanických nečistot. Agregát IRIS se taktéž se vyrábí ve spojení s benzínovým motorem.


Uplatnění nachází hlavně na chatách, při zavlažování zahrádek pomocí hadice s výstřikem nebo pomocí samočinných postřikovačů. Elektronické oběhové čerpadlo DAB.

Vakuometricko sad vyska (maximolnj) m. Doporučené podávací čerpadlo MANDY CARETA Nepřetržitý provoz. Možnost vytvoření kaskády, potůčku. Akce Espa Iris 750M Espa Iris 750M.


Aquacup Fontánové čerpadlo Mandy. ESPA radu Basic, Niper, Iris a Silen sa vyznačujú vysokou…. Spirální čerpadla jsou specifická pro své široké využití.

Dále je lze využít pro čerpání chemicky agresivních látek. Popis Oblast použití spirálního čerpacího agregátu Čerpací agregát IRIS je určen pro nejširší okruh spotřebitelů k čerpání čisté nebo zakalené vody bez obsahu mechanických nečistot. Garantujeme 1 kompatibilitu a dlouhou životnost. Kupovat originální díly se vyplatí.


V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí. SIGMA a domácí vodárny Darling. Nakupujte u profesionálů. Set Auction Leskovice Česká. IRIS je určen pro nejširší okruh spotřebitelů k čerpání čisté nebo zakalené vody bez obsahu mechanických nečistot.


The compact motor design of IRIS NV enables lower initial electricity load and. PM Gearless Elevator IRIS NV. Home Products Elevators IRIS NV. Všechny informace o produktu Čerpadlo Čerpadlo bazénové IRIS 75 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Čerpadlo bazénové IRIS 750.


Dům a zahrada - Cerpadlo iris bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. No for iris cb- 70. Try checking your spelling or use more general terms. Go back to filtering menu Tell us how we can improve. If you need help, please.


Pro úpravu vody lze používat klasickou chlorovou i bezchlorovou bazénovou chemii. Bazénové čerpadlo IRIS 750M. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis.


Iris 750M je vhodné i pro bazény se slanou vodou s obsahem soli max. Technické údaje čerpadla. Kč 5Kč bez DPH 6Kč 5Kč bez DPH SKLADEM DO DNŮ ks.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dom a záhrada - Benzinove cerpadlo bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky