úterý 26. června 2018

Nástěnný infrazářič

Infrazářiče jsou zdrojem příjemného sálavého tepla. Oceníte je hlavně v koupelně, ať už jako příjemné zvýšení Vašeho tepelného komfortu nebo jako hlavní zdroj tepla. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nástěnný koupelnový infrazářič , 7W, zlatá. Stropní koupelnový infrazářič s osvětl.


Pořiďte si nástěnný infrazářič , který je výborným řešením pro zajištění tepla v malých místnostech s nedostatečným vytápěním.

Díky vyššímu stupni krytí se nemusíte bát jeho navlhnutí, proto ho můžete. Při přeměně elektrické energie na sálavé teplo jsou velmi efektivní, ale jejich intenzita vyzařování způsobuje upalující pocit a proto je jejich využítí skutečně okrajové. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Ideálním řešením jsou sloupové infrazářiče na plyn, které nevyžadují el. Křemíkové infrazářiče dodávají příjemné infračervené sálavé teplo.


Jsou ideálně vhodné k vytápění menších místností nebo zajistí za chladných večerů na terase příjemné teplo. Kyvně uložený vysoce lesklý reflektor cíleně přivádí sálající teplo tam. Stiebel Eltron IW 1nástěnný infrazářič.


Disponuje otočným reflektorem, který umožňuje snadnou montáž na stěnu.

Nepoužívejte tento infrazářič s programovacím vypínačem, časovačem nebo jiným automatickým zapínacím zařízením z důvodu nebezpečí vzniku požáru v případě, že bude infrazářič zakrytý. Tento nástěnný infrazářič je určen k montáži pouze ve vodorovné po-loze na pevnou kolmou zeď. Instalace: na stěnu pomocí kotevních šroubů (jedním středovým nebo dvěma postranními) min.


Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely. Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Elektrické infrazářiče pro koupelny. Příjemné teplo vám zajistí infrazářič. Ten představuje pohodlný a rychlý způsob vytápění.


Infra topidel je na trhu dostupná celá řada. Setkáte se můžete s pojmy jako infratopení do koupelny, infrazářič nástěnný, infrazářič na terasu, plynový infrazářič nebo infrazářiče do sauny. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. POUŽITÍ: Zářič montovaný na stěnu pro vytápění malých místností.


Okamžitě uvolňuje citelné teplo bez ja. Tento infrazářič je tedy vhodný i do vlhkého prostředí. Zahřeje během chvilky - nemusíte na teplo dlouho. Toto teplo je nejen rychlé, ale i nekomplikované, a přitom šetří energií. Teplo přivedené na bod.


Rychlé a nekomplikované teplo – a přitom šetří energií: s přístroji pro tepelné vlny firmy AEG vychutnáte již několik sekund po jejich zapnutí stejně příjemné teplo, které byste pocítili jinak jen při podstatně vyšších teplotách místnosti.

Ovládání: pomocí dotykových vypínačů na krytu tělesa: 1. Tento způsob vytápní je velmi efektivní, protože nedochází k tepelným ztrátám. Jedná se o tiché zařízení, které ma navíc pozitivní vliv na lidské. Zářiče jsou připraveny k provozu kdykoliv je to potřeba. Ihned po té, co je zapnete, ucítíte příjemné teplo, podobné slunečním paprskům.


Ve většině případů jsou také vybaveny bezpečnostní pojistkou, proto se nemusíte při jejich užívání bát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky