středa 27. června 2018

Přestavba kotle viadrus

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod. Přestavba kotle Viadrus na automat. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně?


Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4. Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle.

Vzhledem k platné legislativě se přestavbové sady pro kotle 1. Po přestavbě kotle a instalaci přestavbového balíčku odborně způsobilou osobou vzniká kotel řady Kovarson PANTHER nebo PANTHER P, který splňuje 4. Naše kotle je možné rovněž použít pro ohřev TUV výdrž zásobníku až týdnu! Naše stránky jsou také na facebooku, pro zobrazení stačí kliknou na odkaz. Novinka přestavba stavajicích kotlů!


Cílem celé přestavby je kompletní přestavba kotle na tuhá paliva z klasických s nutností pravidelného přikládání na zcela automatický typ kotle. Celá přestavba začíná důkladným. Doprava všech přestavbových sad Viadrus po celé České republice zdarma!


Možnost platby na dobírku.

Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Do dna stávajícího kotle se nejprve vyřeže otvor, topení tak bude probíhat pod samotným roštem kotle. Tepelná energie stoupající směrem nahoru vytopí celé kotlové.


Kombinace odolných litinových dílů a moderních technologií je pro přestavbu kotle Viadrus tím nejlepším řešením. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Teď mu oba kotle fungují automaticky. Provoz hořáku v kotli Viadrus.


Oba Kotle nyní startují a vypínají se automaticky, bez nutnosti asistence obsluhy. Díky volitelné modulaci výkonu kotle je počet startů minimalizován. Hořák je možné zakoupit samostatně jako náhradní díl spolu s elektrickým rozvaděčem, který napájí. Využijte naše patentové řešení, které bez velkých zásahů do topeniště přinese úsporu až , zjednoduší obsluhu a splňuje normu – 3. Pořízení nového kotle je totiž pro mnoho uživatelů poměrně zásadní investicí, která výrazněji zasáhne do rozpočtu. Součástí je řídící jednotka ST-37.


Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Tento typ slouží pouze k topení bez ohřevu TUV. VIADRUS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů.


V případě, že si pořídít.

RD - značka Viadrus , stáří cca let - přestavba na 4. Kontaktoval jsem výrobce kotlů Viadrus s dotazem na možnost přestavby. Bohužel souprava vyráběná v Bohumíně se hodí pouze na starší kotle a byl jsem odkázán na jiné výrobce. Chtěl jsem se zeptat výrobce litinových kotlů co si myslí o úpravě kotle odřezánímdna a jaká je asi účinnost spalování pelet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky