pondělí 4. června 2018

Krbova vlozka rozmery

Krbova vlozka rozmery

Krbové vložky a jejich výhody a základní informace. Hlavní funkční částí celého krbu jsou krbové vložk y. Pokud kladete důraz na životnost krbu, je lépe zvolit krbovou vložku, kterou obezdíte a tím jí zajistíte lepší podmínky pro uchování v dobrém stavu, než jaké by měla v případě, že bude součástí samostatně stojících krbových kamen. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů.


Krbova vlozka rozmery

V našej ponuke nájdete rôzne rozmery krbových vložiek s teplovodným výmenníkom o rôznom výkone. Nevýhodou liatinovej vložky je tiež jej vysoká citlivosť na vlhkosť. Ak sa po zohriatí dostane do kontaktu s vlhkosťou (vlhké drevo, sneh z dreva atď.), praskne a je nutné ju vymeniť, čo nie je lacná záležitosť.


Hodnotenie produktu:. Moderná krbová vložka s výnimočným pohľadom na oheň vďaka prednému i zadnému preskleniu. Moderné spaľovanie zabezpečuje úsporu dreva a obsluha a čistenie sú bezproblémové. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.


Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Teplovzdušná krbová vložka Zuzia - je vyrobená zo šedej liatiny minimálnej hrúbky mm. Vložka je vybavená nastaviteľnou klapkou odvodu spalín a deflektorom predlžujúcim odvod spalín do komína. Husto rebrovaný chladič povrchu obalu umožňuje zvýšiť účinok odvodu tepla do interiéru. Vložka má keramické sklo s odolnosťou do 8°C.


Regulácia prívodu vzduchu do ohniska. Výkonná rohová krbová vložka. Je vyložená šamotovými doskami, súčasťou je liatinový rošt. Prívod primárneho vzduchu je regulovateľný cez popolník, sekundárny vzduch oplachuje sklo a nemožno ho regulovať. V katalogu nemáme podrobnější informace o krbova vlozka rohova.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Krbová kamna s výměníkem mají připojení na stávající rozvod horké vody, kterou ohřívají a vy s ní tak můžete pomocí radiátorů a podlahového topení vytápět celý byt, nebo dům. Vybírejte si Krbová kamna podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dřív než se rozhodnete.


Je třeba ujasnit si, zda chcete v domě využívat krb, krbová kamna nebo krbovou vložku. Krb nabízí otevřený oheň, je dekorativnější, konstrukčně náročnější a masivnější, ovšem ve většině případů není schopen zastat roli hlavního zdroje vytápění (účinnost činí asi jen 12– ). Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Plynová krbová vložka LEO 100. NG - Zemný plyn LPG - Propán bután LEO je elegantný plynový krb s rovným presklením, ktorý sa hodí rovnako do moderného ako i klasického interiéru. Jeho synonymom je komfo.


Krbova vlozka rozmery

Dom a záhrada - Krbova vlozka bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Krbová vložka Thorma Alicante s obstavbou Mountain: doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kvalitná teplovodná krbová vložka s výmenníkom.


Séria krbových vložiek TRINITY s vlastnou trojstrannou sklenenou konštrukciou a maximálnym výhľadom na oheň. Pekný pohľad na oheň vám umožnia veľké presklené dvierka. Aj cez svoje malé rozmery je vložka schopná produkovať dostatočné množstvo tepla a vďaka preskleným dvierkam ponúka pohľad na horiace drevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky