pátek 29. června 2018

Kamna na černé uhlí

Kamna na uhlí a dřevo bývají vybaveny zdvojenými litinovými pláty a pohyblivým propadacím roštem s popelníkem. Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím. V našem e-shopu můžete koupit chalupářská kamna na dřevo , uhlí , brikety a další pevná paliva. Chalupářská kamna obvykle nemají přední prosklená dvířka jako krbová kamna.


Tyto kamna jsou vhodná po místa, kde se převážně topí kamny na dřevo, pelety či uhlí. Těžká krbová kamna jsou určena pro topení v budovách a objektech s trvalým bydlením.

Po zatopení v těžkých krbových kamnech, můžeme čekat i několik hodin že se celá kamna roztopí a začnou hřát. Anebo stačí pořídit kamna se šachtou na hnědé uhlí ,(ořech 1) vsype se a zapálí nahoře a přikládat se nemusí, na trhu jsou v menšině ale stále se vyrábí, tato kamna jsou stáložárná a udrží vám v místnosti taktéž teplotu po dlouhou dobu. Typ Atmos - Kombi - s odtahovým ventilátorem.


Zplynovací kotel na černé uhlí je konstruován pro spalování černého uhlí a dřeva na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu. Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení, vaření a pečení. Balené černé uhlí určeno pro klasická kamna.


Dovezeme až k Vám po celé ČR.

Ridepal pro klasická kamna poznáte na první pohled podle plastového obalu, který udržuje ideální mikroklima (každé uhlí má jistý přírodní obsah vlhkosti). Podstatný rozdíl však najdete uvnitř tohoto pytlovaného uhlí. Jde o značkový produkt, který si udržuje stálou kvalitu. Vzhledem k tomu, že uhlí u nás dále třídíme, což znamená.


Kamna krbová litinová SAMSON 6CWD (Litinová kamna na uhlí ) Litinová krbová kamna SAMSON CWD na uhlí jsou celolitinová kamna vhodná pro nepřetržité vytápění. Jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Připojení kamen na komín je možné z vrchní, či zadn. Teplovzdušná kamna 25kW na dřevo, brikety, uhlí s teplovzdušným vestavěným ventilátorem horkého vzduchu. Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Jedna šachta slouží jako násypník a druhá je odhořívací. Měl jsem je na stavbě 3rok. Je tolik možností čím topit v krbových kamnech.


Jestli hledáte něco specifického, tak jsme pro vás roztřídili sortiment do kategorií. Zde nabízíme krbová kamna na dřevo a uhlí. Pokud právě toto hledáte, tak neváhejte a zavítejte na tuto stránku.


Jsme internetový obchod Levnekrby.

Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo, uhlí a pelety. PRÉMIUM Jde o nejkvalitnější a nejlepší černou kostku, kterou je možno dnes zabalit. A tomu odpovídá i cena.


Jde o vysoce výhřevné, nízkosirné černé uhlí , velikosti kostka (– mm). Kamna STYL jsou určena k lokálnímu vytápění obytných místností domů, chat, chalup a to spalováním hnědého uhlí prohořívacím systémem. Hrdlo pro odvod spalin je umístěno na zadní straně kamen.


Prostorná palivová šachta vyložená silnostěnnými šamotov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky