středa 6. června 2018

Článkové radiátory

Obě varianty využitého materiálu jsou srovnatelně energeticky náročné, trochu odlišně však pracují s teplem. Stejně tak rychle však tento dojem zmizí, pokud radiátor vypnete. Radiátory řady AQUA jsou ocelové a rozměry ideální pro rekonstrukci, ale i jako topení do novostavby.


Článkové radiátory

Radiátory se skládají po článcích, lakují na barvu dle vašeho výběru. Nejste-li si jistí výběrem barvy, rádi Vám zdarma zašleme. Páčia sa vám tradičné článkové radiátory ? Klasický a zároveň moderný vzhľad ich predurčuje do reprezentačných priestorov, rodinných domov či panelových budov, v priestoroch, kde je kladený dôraz na vykurovací výkon, a zároveň elegantný dizajn.


Hodia sa všade, kde nahradia klasické rebrované radiátory prvej generácie. Najčastejšie sa vyrábajú z oceľových plechov, liatiny a zliatin hliníka. Výhrevnosť takýchto radiátorov závisí od počtu článkov (rebier). Tvar a veľkosť rebier súvisia s technológiou výroby.


Liatinové článkové vykurovacie telesá majú vyššiu hmotnosť, väčšiu akumulačnú schopnosť, dobrú. Radiátory jsou nápaditým doplňkem například v kavárnách, pivovarských restauracích, nápaditých ateliérech a bytech loftového stylu. I v jejich případě nabízíme mnoho rozměrů, provedení. Radiátory jso unápaditm doplnkom napríklad v kaviarňach, pivovarských reštauráciách, nápaditých ateliéroch a bytoch loftového štýlu. Aj v ich prípade ponúkame mnoho rozmerov, prevedenie na.


Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru. Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Radiátory radu AQUA sú oceľové a rozmery ideálne pre rekonštrukciu, ale aj ako kúrenie do novostavby. Již neodmyslitelné pro moderní, náročné projektování tepla: článkové radiátory od společnosti Arbonia.


LÁNKOVÉ RADIÁTORY Článkové radiátory Robustní a unikátně mnohostranné. Unikátní v rozmanitosti modelů a rozměrů - s stavebními hloubkami. Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Domů radiátory a podlahové topení - plechové článkové radiátory. Oceľové článkové radiátory Pripojovacia rozteč 500mm Voda, plyn, kúrenie, kanalizácia, kotly, radiátory , ohrievače a mnoho iného.


Po-Pia - 7-17:ho So 8-hod. Kompletná ponuka článkových oceľových radiátorov. Specialista na designové radiátory , koupelnové radiátory a rustikální litinové radiátory ve stylu retro dodá kompletní sortiment topení včetně dopojovacích ventilů a dalších doplňků pro radiátory. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů).


Článkové radiátory

Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Boli to radiátory v starej výstavbe a boli dimenzované na tepelné straty. Ocelové sekční radiátory resp. Boli to časy kedy sa hľadelo hlavne na znižovanie tepelných strát pri zlej tepelnej izolácii a vysokých stratách tepla. Prohlédněte si radiátory AQUA na našem kanálu Článkový radiátor na teplovodní ohřev - žebrové radiátory v novém designu Řada AQUA V. Teplovodní radiátor s možností instalace vertikálně i horizontálně Mnoho variant rozměrů Vhodné jako náhrada starého litinového radiátoru Oblíbený a výkonný radiátor při.


Jejich drobnou nevýhodou je kvalita regulace, kdy dochází k mírnému přetápění nebo nedotápění vlivem dlouhého náběhu a chladnutí litinivého radiátoru. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel.


Vyrábíme vysoušeče obuvi, trubkové radiátory dokonalé v každém detailu vhodné zejména do koupelen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky