pátek 15. září 2017

Termostat pt712

Shop Electric Bock Digital Room Thermostat for Underfloor Heating, PT712. Free delivery on eligible orders of £or more. PT7je digitální termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektric-kého podlahového vytápění. Unsubscribe from Heat Decor irshop? Umožňuje také regulaci podle prostorové teploty (možno rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy).


Termostat pt712

Je vyroben ve velmi elegantním designu, takže se nebudete muset stydět si jej dát na zeď. Bude se hodit do každého interiéru. Umožňuje regulaci podle prostorové teploty (možné rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy). Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem v designu spínačů VENUS pro podlahové topení. Internetové ceny, cenník.


V katalogu nemáme podrobnější informace o termostat PT712. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Použit může být samozřejmě na různá zařízení.


Pokud tedy hledáte vhodnou. Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13. Digitální termostat pro podlahové topení.


Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc. VAILLANT multiMATIC 700. PT-712EI je PT7s podlahovým čidlem v ceně. Díky kombinaci vnitřního a vnějšího čidla umožňuje regulovat: 1) teplotu podlahy (vnější čidlo) - vhodné např.


PT7-EI je digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění. Když chcete mít teplotu a výdaje za energie dokonale pod kontrolou, neobejdete se bez spolehlivého termostatu s chytrými funkcemi. V nabídce našeho obchodu na vás čekají kvalitní termostaty s více druhy regulací, různými stupni výbavy a programy pro průmyslové provozy i domácí použití. Termostat je napájen ze sítě. PT7-EI is a digital thermostat with a spacial sensor regulating the surface temperature of a heat mat.


Provoz bez baterií - napájeno ze sítě. Počet nastavitelných teplot na den - Rozsah nastavit. Prostorový programovatelný termostat PT21. V této kategorii naleznete termostaty z české produkce od firmy Elektrobock, Elko EP nebo od výrobce topných kabelů a rohoží Fenix.


Infrapanel od ryze českého výrobce INFRA LIGHT s. ELEKTROBOCK - vše vyrobeno na území ČR. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Umožňuje reguláciu podla priestorovej teploty (možné rozšíriť o externé čidlo pre snímanie teploty podlahy).


PT7je digitálny termostat s priestorovým čidlom navrhnutý špeciálne pre ovládanie elektrického podlahového vykurovania (vykurovacie káble, rohože, fólie) a pre infrapanely. Elegantné riešenie termostatu s podsvieteným displejom a externým čidlom v designu spínačov VENUS pre podlahové kúrenie. Na trhu můžete vybírat z různých variant od jednoduchých, kolečkem ovládaných termostatů a po termostaty řízené pomocí odpovídající aplikace ve vašem mobilním telefonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky