čtvrtek 7. září 2017

Koňská síla

I když je dnes vytlačena jednotkou SI watt, stále se používá pro označení výkonu automobilových a motocyklových motorů. Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Czech has an article on: koňská síla.


Koňská síla

Koňská síla byla dříve velmi často používaná fyzikální jednotka výkonu. S definicí koňské síly přišel koncem 18. Pomocí aplikace JEDNOTKY.


Vzájemné převody jednotek kalorie - kilojouly, stupně Celsia - stupně Farenheita, kilowatty - koňská síla a mnoho dalších pro vás již nikdy nebudou znamenat problém. Každý SPEED CHAMPIONS musí umět závodit, ale i stavět. Nie je súčasťou jednotiek SI.


Koňská síla

V praxi sa častejšie stretávame s jednotkou watt zo sústavy SI, jednotka kôň sa ešte (nesprávne) používa v súvislosti s automobilmi a motormi. Zavedl ji James Watt, když chtěl na konci 18. V češtině se používala také česká zkratka k , někdy nesprávně i ks. V současnosti se s koňskou silou setkáte spíše jen v souvislosti s výkony automobilových a motocyklových motorů. Minimálně se vyskytuje i německá zkratka PS.


Měřicí převodník jednotek. Sdílet odkaz Kopírovat adresu URL. Brake koňská síla (bhp) je výkon měřený na klikové hřídeli těsně mimo motor, před ztráty výkonu způsobené převodovky a hnacího ústrojí. Mechanická koňská síla má hodnotu asi 7W.


Koňská síla

Někdy se označuje jako mechanická koňská síla (angl. mechanical horsepower). Používá se zejména ve Velké Británii, v USA a zemích Commonwealthu. Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.


KOŇSKÁ SÍLA Šampon-kondicionér s kolagenem. Dříve se pro udávání výkonu používala jednotka koňská síla – zkratka k (kůň) nebo HP (z anglického horsepower). Dnes přežívá v udávání výkonu spalovacích motorů, správnější je ovšem použití jednotky kilowatt.


Existuje více definic, tzv. Unikátní maska na vlasy Horsepower s lehkou a roztavenou texturou pro péči o oslabené a roztřepené konce. Skutečný luxus pro vlasy. Později se tak začala rozlišovat mechanická koňská síla a metrická koňská síla. Tato interpretace se používá ve.


Tím prodáváme velké množství produktů, které nejsou určeny pro lidi, a každý z nich, podle údajů výrobce, lék na onemocnění pohybového aparátu. Soubor bitové kopie můžete stáhnout nebo odeslat přátelům prostřednictvím e-mailu. Koňská sila , Táto značka je teraz široká škála vlasových prípravkov a nielen že si môžete kúpiť v lekárňach vo vašom meste.


V spravodlivosti si to všimneme Koňský šampón nemá nič spoločné so zvieracím šampónom. Pravidelní čtenáři jistě ví, že u koní trávím velké množství času. Proto mě tento koňský šampon nesmírně zaujal. Korolev Farm Koňská dóza - Gel - balzám na klouby Balenie: ml. Aktivní látky: chondroitin, glukosamin, kolagen, tamus obyčejný, extrakt z čili papriky, mochna bahenní, sumach toxicodendron, kadidlovník pilovitý (bosvelia), mumio.


Glukosamin sulfát se používá v kloubní výživě, protože zotavuje poškozené chrupavky a. HP (horsepower) neboli koňská síla je starší fyzikální jednotka výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky