středa 13. září 2017

Peveko evpe

Informace Vážení zákazníci, firma PEVEKO je plně v provozu bez omezení. Elektromagnetické ventily. A wide range of Peveko solenoid valves for gas at bolasystems. All for a great price with quick delivery and the possibility of a personal pick up at the store in Jinočany, Praha - západ.


PEVEKO je renomovaný český výrobce regulační techniky, měřicí techniky a dodavatel dílů dle výkresové dokumentace zákazníka. V dnešní době zaměstnává okolo 1lidí. Peveko dlouhodobě spolupracuje v rámci oboru s dalšími významnými. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech značky PEVEKO - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty PEVEKO na jednom místě - Heureka.


Membránové ventily - Priamo ovládané pre tlak do 1. Vynikajúce ceny a rýchle dodanie, technické poradenstvo a konzultácie. Na trhu už vyše rokov! Cílem jejich využití jsou zejména rozvody vody, topné a chladicí systémy nebo vzduchotechnika. Wrecking valve for gaseous fuels with direct control, for example PEVEKO EVPE 050.


APPLICATION: For two – position control of heating gas passage. W zależności od typu, zawory elektromagnetyczne PEVEKO przeznaczone są do. W 230VAC RP plyn, přímo ovládaný, bez proudu uzavřen. Více než let s Vámi! Viac ako rokov s Vami!


Peveko reserves the right to change its products without previous warning. It is concerned also products in order, providing that such change does not require an additional treatment in already agreed conditions. NC(E)bezprouduuzavøen plynnápalivaavšechnyplynyakapaliny,které nenapadajípouitémateri�. Využití ventilu je pro dvoupolohové ovládání průtoku plynných paliv.


Před ventil doporučujeme zařadit filtr nečistot. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. V této rubrice najdete havarijní plynové ventily PEVEKO s ručním otevíráním a při výpadku elektrické energie uzavřené. Havarijní plynové ventily uzavírají při odpojení napájecího napětí detektorem úniku plynu nebo jiným bezpečnostním zařízením.


Použití pro kapalná média. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Havarijní elektromagnetický ventil PEVEKO DN20.


Dvoucestný elektromagnetický ventil PEVEKO DN20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky