pátek 15. září 2017

Elektrická rohož pod dlažbu

Ultratenká topná rohož pod dlažbu do koupelny pro pokládku na anhydrit, beton nebo na izolaci F-Board. Topná rohož pro kuchyně, chodby,. Sortiment topných rohoží pod dlažbu , plovoucí podlahy, tvrdé i měkké krytiny. Teplota vzduchu v miestnosti je pre systém regulácie nepodstatná, prioritná je teplota podlahy. Regulácia sníma iba teplotu podlahy a udržuje ju na požadovanej hodnote.


Samotné vykurovanie miestnosti je zaistené iným zdrojom (elektrický sálavý panel, teplovodný radiátor a pod ). Jsou ideální jako doplňkový zdroj tepla do koupelny, chodby anebo kuchyně. Topné rohože pod dlažbu doporučujeme pro pokládku pod dlažbu nebo kamennou podlahu. Instalují se do flexibilního lepícího tmelu přímo pod dlažbu , nebo do samonivelační stěrky. Výhodou topných rohoží je výrazné zkrácení doby montáže, omezení možnosti vzniku chyb při montáži a. Malá hrúbka, len až mm, priam predurčuje rohože na rekonštrukciu starej podlahy.


Ak chceme, aby vykurovanie bolo naozaj hospodárne, musí byť podlaha dostatočne zateplená vrstvou tepelného izolantu hrubou aspoň 1mm. V opačnom prípade veľa tepla vyplytváme do vrstiev pod podlahou. Ide najmä o podlahy v suteréne alebo.


Po nalepení topné rohože na podklad a zasunutí přívodního tzv. Stavební směsi pro podlahové topení) nebo zalijeme flexibilní stěrkou. Po zavadnutí flexibilní směsi pak lepíme dlažbu , opět flexibilním lepidlem.


Vykurovacia rohož je určená na umiestnenie do flexibilného lepidla alebo samonivelačného tmelu pod dlažbu. Uľahčí sa tak pokládka a predovšetkým následné stierkovanie. U lepených krytin na suché skladby podlahových konstrukcí (OSB, sádrovláknité desky,) tloušťka vrstvy alespoň třínásobek průměru použitého kabelu (cca mm). Jsou tvořeny topným kabelem, který je fixovaný na síťovanou tkaninu, což umožňuje jednodušší instalaci. Velkoplošné topné systémy vytvářejí lepší rozložení teplot ve vytápěném prostoru.


Rastrová síťka topných rohoží umožní dokonalé přilepení k podlaze. Ideální do koupelny pod dlažbu a tvrdé krytiny. Iba jeden napájací koniec rohože s dĺžkou m, hrúbka rohože cca mm, použitie: pre temperovanie dlažby, kameňa. Snadno se instalují a ve spojení s vhodnou regulací zajišťují vysoce ekonomický provoz.


Vhodné pro systémy hlavního vytápění, i pro systémy komfortního ohřevu podlahy. Hodí se uhlíkové fólie i pod lino, parkety, plouvoucí podlahu ze dřeva či plastu, dlažbu , vinyl, koberce? Ano, náš systém vytápění lze instalovat pod libovolnou krytinu, pokud je certifikovaná pro podlahové vytápění. Pod všemi těmito krytinami bude fungovat spolehlivě a efektivně.


Samolepiacia ultratenká vykurovacia rohož. HAKL - elektrická podlahová vykurovacia rohož pod dlažbu , šírka m, dĺžka m Elektrické podlahové vykurovacie rohože HAKL thermoFLOOR sú určené k lepeniu na základový betón, alebo na tepelnú izoláciu HAKL thermoboard. Je ideální jako doplňkový zdroj tepla do koupelny, chodby anebo kuchyně. Pri lepených krytinách na suché skladby podlahových konštrukcií (OSB, sádrovláknité dosky,) hrúbka vrstvy aspoň násobok priemeru použitého vodiča (cca mm). Jak položit topnou rohož.


Při pokládce vycházíme. Na ni již lze pokládat flexibilní lepidlo a dlažbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky