středa 13. září 2017

Podlahový konvektor s ventilátorem

Od návrhu řešení po pomoc s realizací Můžeme pomoci vašemu projektu? Využijte naše dlouholeté zkušenosti a zapojte nás do vašeho projektu. Poradíme s nejvhodnějším výběrem topného a chladícího systému, na místě zaměříme a probereme s realizátorem stavby ideální způsob instalace. FET elektrický podlahový konvektor s ventilátorem. FRT podlahový konvektor s lamelovým výměníkem a ventilátorem , topen í, suché prostředí.


FRC podlahový konvektor s lamelovým výměníkem a ventilátorem , topení a chlazení,.

Vodní konvektor – ideální estetické řešení pro bytové domy, byty s francouzskými okny, vitráže, výkladní skříně, kanceláře a výstavní centra s prosklenou fasádou, zimní zahrady, balkony s posuvným systémem, stejně jako pro bazény a pokoje s vysokou vlhkostí. Lze umístit do finální vrstvy podlahového betonu, nebo do velmi nízkého stupínku podlahy. Při výběru podlahového konvektoru zvažte, zda upřednostníte podlahový konvektor s nuceným odvodem teplého vzduchu ( s ventilátorem ), nebo s přirozeným odvodem teplého vzduchu (bez ventilátoru).


MINIB s ventilátorem , výška pouze 50mm, dodáván pouze s AL mřížkou. Pokud potřebujete poradit s výběrem podlahového konvektoru, kontaktujte prosím naši technickou podporu na tel. Na všechny podlahové konvektory požadujeme zálohu! Jedná se o zákázkovou výrobu. Elektrický podlahový konvektor Termo FET s ventilátorem.


Ceny konvektorů MINIB s 12V ventilátorem v základním provedení zahrnují: - žlab z nerezové oceli (potravinářská kvalita) - pochozí krycí mříž v provedení dřevo (buk, dub), eloxovaný hliník (odstíny stříbro, bronz) je třeba vybrat a vypsat do poznámky v objednávce.

Podlahový výměník tepla s ventilátorem. Konvektor MINIB COIL-KT-s 12V ventilátorem. Máte zájem o tento konvektor ? Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku. Tím se stává vhodným chladícím doplňkem ke chladícím zařízením a klimatizacím.


Dokumenty, vizualizace a fotografie nesoucí značku ISAN a prezentující produkty ISAN jsou výhradně vlastnictvím ISAN Radiátory s. Protože dokáže nabídnout vysoký tepelný i chladicí výkon, je předurčen být hlavním zdrojem. FZD podlahový konvektor s instalovaným zdrojem napětí 24V DC, bezpečná instalace s el. Pravděpodobně bezdrátový přijímač vašeho notebooku má protokol 802.


Varianta konvektoru s ventilátorem zaručuje velmi vysoký výkon i při nižších teplotních spádech. I přes svoje malé rozměry tak poskytuje maximální komfort vytápění. Hliníkové provedení konvektoru zaručuje jeho neomezenou životnost. Hloubka – 1mm, Délka 8– 2mm. PODLAHOVÉ KONVEKTORY v sortimentu eshopu Topení-koupelny.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Pro daný výběr nebyly nalezeny žádné nabízené výrobky.

Některé modely konvektorů s ventilátorem nabízejí využití během celého roku. Díky svému konstrukčnímu provedení vědí vzduch v. Topná jednotka s žebrováním a ventilátor jsou řízeny elektronickým regulátorem, umístěným v. Mřížka Elox přírodní dural bez okrajové lišty Boki PMO 260x225. Předností konvektorů Termo Practic je provoz s minimální hlučností, rychlá reakce na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky