pondělí 25. září 2017

Benekov ceník

AUUTTOOMMATIICCKK ÉÉ ZKKOOTTLLEE ESS. HYDRAULICKÉ ZAPOJENÍ Č. Logistika a nákup materiálu. SERVISNÍ CENTRA SE ZAMĚŘUJÍ NA INSTALACE KOTLŮ BENEKOV a zároveň se zabývají jejich uváděním do provozu.


V dosahu své působnosti garantují majitelům veškerého sortimentu kotlů BENEKOV kompletní záruční a pozáruční servis. Teplovodní zplyňovací kotel BENEKOV Dje určen pro efektivní, ekologické a komfortní vytápění rodinných domků, bytových jednotek, chat, kancelářských budov, malých provozoven a jiných objektů, jejichž náročnost na tepelný výkon nepřesahuje kW.

Získejte výhodnou kotlíkovou dotaci. Kotlíkový expert- návrh, instalace, servis tepelné techniky. Kompletní dodávky v oboru tepelné. Stavebně řemeslné činnosti - elektroinstalace, vodoinstalace, topenářské. O Kotelnících… Firma kotelníci.


Naše firma z Mostu Vám. Ve výhradním zastoupení nabízíme také kvalitní zařízení světových značek Lincar, Kalor, Caminetti Monte Grappa nebo Ungaro srl. Vysoká účinnost při modulovaném řízení provozu umožňuje dosáhnout nízké spotřeby paliva.


Automatický kotel pro spalování uhlí.

Použití EC ventilátorů a plochých převodovek umožňuje výraznou redukci nákladů na elektřinu. Průměrná denní spotřeba elektřiny během sezony se pohybuje. Nové modely kotlů BENEKOV C(jmenovitý výkon kW) a BENEKOV C(jmenovitý výkon kW).


Oba modely jsou certifikovány samostatně pro spalování dřevních pelet a hnědého uhlí ořech 2. Benekov C3 CEditace - 27. W účinnost: 9 palivo: hnědé uhlí, hnědé uhlí, hnědé uhlí třída kotle: a 5. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů. Elektrická spotřeba kotle je maximálně 35W, v. Vzorové výpočty nákladů na realizaci komínu svépomoci (zákazníkem) nebo firmou ESEL (na klíč).


Ceník dopravy komínu pro maloodběratele. Výpočet úspory při stavbě svépomoci, oproti stavbě firmou ESEL. Kotle všech druhů a velikostí na dosah ruky. Při výběru kotle je potřeba se v první řadě zamyslet, jaké palivo budeme používat.


Existuje totiž spousta druhů paliva, které může kotel využívat. Orientační cena kotelny ESTECH s kotlem BENEKOV dle Vašeho výběru: Ceny platné od 1. Popis co který typ zapojení znamená se Vám zobrazí, když na něj kliknete : E1 E E1 E E1 E E E E1 E10. Komíny a spalinové cesty.


Kromě samotných kotlů mají jejich majitelé povinnost nechat odborně zkontrolovat také komíny neboli spalinové cesty. Zajistíme projekt, montáž a následne revize a servis.

KOTLE PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE. Nabízíme řešení od většiny výrobců plynových kotlů, elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva. Kotle EkoScroll jsou vyráběné firmou EKOGALVA s. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.


Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky