úterý 5. září 2017

Kotel dakon dor 32

Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu.


Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 9– kW. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


Teplovodní ocelové kotle DOR jsou určeny pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Při vyndavaní kotle ze starého domu se mi podařilo rozbít teploměr na teplotu a tlak vody - nové stojí okolo 200kc. Dále pak prasknul kousek litinoveho roštu. Je to otázka šikovnosti. Výrobek dodáváme včetně připojovacích přírub, které.


Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA,DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nachází se na přední straně kotle. Zahákne se do ocelových držáků, které jsou součástí kotle.


Je složený ze dvou částí, které jsou spojeny čepem. Je určen pro lepší hoření kotle a přívodu vzduchu. Pohybem roštovací páky se pak jedna část vyklápí.


Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva. Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování uhlí. Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 2 ale také.


Nabízíme náhradní díly na krbová kamna a kotle. Vhodné pro : DOR MAX, DOR 32. Nový ocelový kotel DOR 4F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí je kvalitní český kotel na tuhá paliva s vysokou spolehlivostí a životností. Je velmi výkonný a při maximální spotřebě kg uhlí za hodinu zvládá neuvěřitelných kW účinnosti. Minimální výkon kotle je kW.


Jedná se o speciální verzi kotle DOR F. Jeho největší přednost spatřujeme ve vysoké účinnosti (až ). Primárním zdrojem energie by však mělo být právě kusové dřevo. Dakon dává otopné vodě. Kromě kusového dřeva je v kotli možné spalovat i ostatní dřevní hmotu, hnědé uhlí, hnědouhelné brikety, černé uhlí a krátkodobě. Dobrý den, měl bych prosbu.


Kraunamos nuotraukos- Pasiteirauti apie prekę. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DAKON DOR F najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Topím uhlím mostecká kostka a nemám nejmenší problém s tím aby vydrželo uhlí přes noc. Vždy jen ráno proroštuji a přihodím uhlí. Jen je u Mostecké kostky nutné vždy rozbít ty největší kusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky