úterý 19. září 2017

Odvlhčovač ardes

Chcete do svojho bytu elegantnej odvlhčovač vzduchu? Krásny, bielo čierno lesklý dizajn, sa spája s jednotkou s príkonom 410W a zvláda zo vzduchu pozbierať až litrov vody za hodín. Buď vodu uchováva vo litrov veľkej antibakteriálne. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available.


Odvlhčovač ardes

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. ARDES 5odvlhčovač vzduchu. Zaujímavosťou je možnosť pripojenia ako na antibakteriálne nádobu s kapacitou l, tak pomocou hadice do odpadu.


Ardes 5odvlhčovač prodáváme za příjemnou cenu. V takom prípade je možné odvádzať. Dobře si před nákupem rozmyslete, v jak velkých prostorách budete odvlhčovač nejčastěji používat.


Obecně se doporučuje zakoupit přístroj, jehož vzduchový výkon se rovná trojnásobku objemu místnosti. Krásný, bílo černě lesklý design, se kloubí s jednotkou o příkonu 410W a zvládá ze vzduchu posbírat až litrů vody za hodin. Můžete buďto vodu schraňovat ve litrů velké. Odvlhčovací kapacita max.


Ve výbavě má displej, elektronický regulátor a je vhodný pro místnosti do m3. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ardes je součástí skupiny Scame, která zaujímá dominantní postavení ve výrobě a distribuci elektrických komponentů pro průmysl i pro domácnosti. Krédem výrobků pod značkou Ardes se stalo: Zlepšení kvality lidského života s pomocí jednoduchých a chytrých výrobků.


Kvalita výrobků a jejich avantgardní design jsou. Dobrý den kdy bude opravdu odvlhčovač vzduchu ardes 5kdyspozici,na stránkách píšete dny ale realita bývá jiná. Potřeboval bych ho co nejrychleji.


Děkuji za odpověd s pozdravem Mozola. Nastavení požadovaného stupně vlhkosti od do (pozic) l nádržka na vodu. Zajímavostí je možnost připojení jak na antibakteriální nádobu o kapacitě l, tak pomocí hadice do odpadu. Jeho denná kapacita je maximálne litrov vody.


Prístroj je primárne určený do obytných priestorov, používať ho môžete pri teplotách od °C do °C. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Akce na téma odvlhčovač najdete na Skrz. Model dosahuje odvlhčovací kapacity až litrů denně.


Odvlhčovač ardes

Při naplnění nádržky na vodu vás upozorní signalizace a přístroj se automaticky vypne. Bezpečnostní pojistka vypnutím se aktivuje i při převržení či naklonění. Je vhodný pro místnosti do m2.


Hlučnost dB Příkon 2W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky