úterý 5. září 2017

Nástěnné plynové kotle

Nástěnné plynové kotle jsou zavěšeny na volné stěně, kdekoliv v objektu. Mezi výhody nástěnných plynových kotlů patří malé rozměry, pěkný design, dobrá regulace a ekonomický provoz či možnosti okamžité dodávky tepla. Nástěnné (závěsné) plynové kotle Hned při svém uvedení nabídly širokou škálu výbavy. Zatímco stacionární kotel byl pouze na vytápění a ohřev teplé vody se musel řešit mimo kotel externím zásobníkem, nástěnné kotle nabídly vše, o čem uživatel sní.


Kotle DUA B jsou urŁeny pro vytÆpìní a ohłev TUV v bytech, rodinných domech, chatÆch, prømyslových provozovnÆch a podobných objektech s tepelnou ztrÆtou až kW.

Vestavìný zÆsobník TUV zajiıšuje okamžitou zÆsobu teplØ užitkovØ vody a její rychlý dohłev. Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají kotle plynové -závěsné. Vyrábíme nástěnné plynové kotle , elektrické kotle a průtokové ohřívače vody.


Naše kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domků, bytů i nebytových prostorů. Naše elektrické kotle i nástěnné plynové kotle jsou vysoce úsporné. Plynové závěsné kotle se za akční ceny!

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. V oblasti prodeje závěsných plynových kotlů zajišťujeme také technické poradenství a dopravu po celé ČR. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli.


Tento typ je s průtokovým ohřevem TV. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Značka Buderus nabízí širokou nabídku kondenzačních kotlů. Nástěnné kondenzační kotle Buderus pro obytné budovy a průmyslové využití jsou nejen výkonné, ale také šetří místo. Jejich technika je mimořádně efektivní a je možné ji snadno zapojit do spolehlivého systému s obnovitelnými energiemi.


Italské plynové kotle Baxi hodnocení zpozitivní zpětná vazba od uživatelů pravidelně přijímá. Oni se osvědčili na trhu bezpečně, produktivně a šetrně k životnímu prostředí, mají moderní design a high-tech automatizaci, plně splňují očekávání zákazníků a nezklamají náročné uživatele. Vážení obchodní přátelé, dnes jsme přidali do sekce kondenzačních kotlů nový kotel s bitermickým nerezovým. Hořáky pro plynové kotle nástěnné i stacionární. Ve stacionárních kotlích jsou hořáky často nazývány i jako hořákové trubice.


Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven.

Nástěnné kombinované kotle INTERGAS KOMPAKT jsou primárně určeny pro záměny starých kotlů v bytech, kde je obvykle využíváno řízení prostorovým termostatem podle teploty ve vybrané místnosti. Proto lze pro základní ovládání kotle ponechat dosavadní oblíbený drátový termostat On-Off, na který jsou uživatelé zvyklí. Do hořáků je vháněna směs vzduchu a plynu, která je následně zapálena ve spalovací komoře pomocí zapalovací elektrody. Relativně nízké náklady na plyn poskytovaly vysokou popularitu pro jednotky pracující na tomto palivu. Vitodens 200-W a Vitodens 222-W jsou ideální nástěnné plynové kondenzační kotle pro byty nebo rodinné a bytové domy.


Flexibilní a efektivní nástěnné plynové kondenzační kotle s výměníkem tepla Inox-Radial, barevným dotykovým displejem a funcí Energie Cockpit. Všechny náhradní díly na kotle italské značky Ferroli, pouze u nás! Skladem připravené ihned odeslat. Byly vyvinuty ve spolupráci s předními evropskými výrobci komponentů pro plynové kotle.


Kotle s průtokovým ohřevem ohřívají vodu pouze v případě okamžité spotřeby a jsou z pohledu pořizovací ceny levnější. Kondenzační kotle získaly své pojmenování po principu kondenzace, jejž při svém provozu využívají. Díky této technologii dosahují účinnosti až 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky