čtvrtek 16. března 2017

Průmyslový regulátor

Použití pro: přepínání ventilátoru přímé. Je standardně osazený bezpečnostním rychlouzávěrem (klapkou) typu VSX ale může být dodán i bez klapky. Je určen pro nízkotlaké a středotlaké aplikace. EN 4nebo jiné plyny (dusík, stlačený vzduch). Plyn musí být nekorozivní, čistý (nezbytná filtrace na vstupu) a suchý.


Průmyslový regulátor

Regulace vnitřního osvětlení v závislosti na venkovním osvětlení patří bezesporu k dnešnímu způsobu ovládání svítidel. Odborníci uvádí, že takto lze docílit až úspory elektrické energie. Přehled regulační techniky. Jejím hlavní posláním je být spolehlivým partnerem v oblasti výroby a dodávek kvalitních produktů a svým profesionálním přístupem pomáhat zvýšování konkureční schopnosti svých odběratelů.


Doručenie na druhý deň! Upozorniť ma Zadajte platnú e-mailovú adresu. Neplatná e-mailová adresa, skúste to znova neskôr.


Odoslaním svojej e-mailovej adresy súhlasíte s používaním e-mailovej adresy na výnimočné účely, kedy vás budeme informovať o opätovnom naskladnení produktu. Mosazné rozdělovací trubky 1¼, resp. Průmyslový rozdělovač mosazný. Zde najdete PID regulátory, tepelné regulátory, programové regulátory, návody k nim a mnoho dalšího. Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje.


Prostorové termostaty se postarají o to, aby v místnosti byla přesně taková teplota, jakou potřebujete. Na jeden regulátor lze připojit několik ventilátorů, jestliže celkový výkon a provozní proud nepřekračují jmenovité hodnoty regulátoru. Větrací mřížku se žaluzií - slouží k zakrytí otvoru ventilátoru z druhé strany.


Průmyslový regulátor

Elektronický termostat, regulator , průmyslový regulátory teploty, levné, briv Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Regulátor otáček - slouží k plynulé regulaci výkonu. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu.


Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Díky svému výkonu je ventilátor vhodný pro ventilaci například v kancelářích, restauracích, obchodech, pizzeriích, prádelnách, skladech, garážích, barů apod. Ventilátor slouží k dopravě pouze čistého vzduchu bez jakýchkoliv mechanických částí, které by mohly poškodit oběžné kolo či ventilátor. P lynový průmyslový vařič MEGA ZEUS.


Kompletní specifikace: Celý set obsahuje: Vařič Meva Mega Zeus s nosným rámem, plynový regulátor mBar, hadici a hadicové spony. Nová generace volně programovatelných regulátorů AMREG pro automatizaci budov. Všechny regulátory řady AMREG umožňují naprogramovat vlastní ovládací algoritmus včetně návrhu obrazovek u jednotek s displejem.


Každý regulátor je navržen pro konkrétní problematiku regulace. Nástěnný axiální průmyslový ventilátor E-vent EDK je vyrobený z pozinkovaného ocelového plechu, který je práškově lakován. Krytí výrobku je IPX44. Jedná se o průmyslový nástěnný ventilátor s motorem osazeným axiálním oběžným kolem.


Naše společnost se zabývá prodejem, vývojem a distribucí průmyslových počítačů, komponent a speciálních IT systémů. V naší nabídce naleznete profesionální produkty předních světových výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky