úterý 14. března 2017

Kompresor klimatizace peugeot 406

How to rebuild front brake caliper - VW Audi Skoda Seat - New piston and seals (COMPLETE GUIDE) - Duration: 14:11. Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje. W nechal jsem doplnit chladivo chybelo asi 400g, kompresor spina ,toci se ,ale trubky od klimy jsou teply,da se nejak zmerit jestli kompresor dava tlak? PEUGEOT 4najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Odlicno stanje, garancija na ispravnost. Nudimo i mogucnost ugradnje kupljenih rezervnih delova po zelji kupca. Robu saljemo kurirskim sluzbama na teritoriji cele Srbije, a moguce je i licno preuzimanje.


V sepnutém stavu dojde k aktivaci elektromagnetické cívky která spojí otáčející se řemenicí kompresoru s doposud stojícím přítlačným talířkem. Kompresor spojkový je tvořen ze dvou základních část. Vlivem tření dojde k přenosu otáčení na vnitřní části v těle kompresoru.

V kategorii chlazení, topení a klimatizace naleznete širokou nabídku produktů a řešení pro váš vůz. Problém je, že ani Aranca kompresor , ale všechny pojistky jsou v perfektním stavu. Pravdou je, nemám ideea kde hledat chyby. Podle pokynů v opravárenské příručce, bude muset pracovat, ale encabezona a pokračuje s ním. Jsem vděčný za jakékoliv.


Chlazení, topení a klimatizace. Peugeot 4s klimatizací za skvělé ceny na Autopes. Pasuje i na další francouzské vozy - Renaut a Citroen. Jedná se o díl, který je na fotu. Demontováno z vozu - viz popis níže.


Pro ujasnění, zda-li Vám bude díl pasovat, mne kontaktujte. Případné další dotazy prosím na e-mail, nebo na tel. Vyměnil jsem chladič klímy za nový, protože v něm byla díra, ale efekt je stále stejný.


Nové klimatizace se zárukou pro model 4Kupé (8C) s motorizací 2. Prodáváme autodíly od značkových výrobců.

Tlumičová jednotka LP 8Kč. Prodám ND ze Škoda Fabia I, II vhodné i na seat ibiza vw polo - startér, alternátor, kompresor klimatizace , chladič vodní, sahara, el. Specialista pro prodej autodílů s možností osobního odběru objednaných dílů v Havířově. Nabízíme komplexní sortiment autodílů, brzdové kotouče a destičky, výfuky, tlumiče pérování, spojky a spojkové sady, motorové oleje, kapaliny a maziva, podvozkové díly, osvětlení a další.


ND klimatizácie, motocykle, stroje, ostatné príslušenstvo. HDi od výrobce PEUGEOT. Uvedená cena je pouze chladič klimatizace. To je přesně předmětem tohoto textu.


Aukro Auto-moto Náhradní díly a příslušenství pro osobní vozidla Klimatizace. Originál ve velmi dobrém stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky