čtvrtek 9. března 2017

Kotle ponast

Kotle ponast

Automatické kotle na pelety. Po úspěšném uvedení na trh kompletních fukčních sad PONAST. New Ponast boiler on the exhibition Ponast at the Brno exhibition will present a biomass boiler A 60 which is due to the cascading system of automatic cleaning burner designed to burn not only wood pellets, but also granular alternative fuels (grass, straw and more) and cereals. Installed into Ashburn’s mobile training and display trailer are Ponast KP08S, KPand Verner V2boilers. Zajímáte se o dotace na kotle ? Podívejte se na náš seznam dotovaných kotlů.


Na vybrané doprava zdarma. Distribútor kotlov a výhradný distribútor náhradných dielov pre Slovensko firma Morus s. Idiots Tree Felling Fails with Chainsaw Machine - Tree Falls on Head and House - Duration: 8:11. Součástí kotle jsou rovněž prvky zajišťující bezpečný.


Praktický kotel určený pro spalování dřevěných pelet s vysokou účinností a velmi dobrou kvalitou zpracování. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Ponast. Výkon kotle lze řídit v rozsahu – 1 jmenovitého výkonu, přičemž v celém tomto rozsahu kotel dosahuje shodných účinnostních i emisních limitů. Kotel je nutno doplnit provozním zásobníkem paliva, který lze umístit libovolně v okolí kotle.


Vyrábíme a dodáváme kvalitní kotle na pelety, zplyňovací kotle na dřevo a interiérové kotle (krbová kamna s výměníkem), které patří ke špičce na Evropském trhu. Naše kotle vynikají nejen automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Příklad výběru kotle Ponast. Který typ kotle Ponast a jaký zásobník vybrat pro týdenní zásobu?


Když vyjdeme z předpokladu, že 50kW výkonu kotle je vybráno pro pokrytí veškerých potřeb vytápění v extrémně mrazivých dnech a zásoba by měla být také v těchto dnech na celý týden, potřebujete zásobník na 1m 3. The Finnish Timber House in days with your own hands. Step by step - Duration: 10:02. Praktický peletový kotel určený pro spalování dřevěných pelet s vysokou účinností a velmi dobrou kvalitou zpracování.


Kotle ponast

Rychloúvěr od Modré pyramidy. Naše společnost navázala spolupráci se stavební spořitelnou Modrá pyramida. Zajistili jsme pro své zákazníky možnost získání finančních prostředků na nový kotel, kteří mohou snadnou cestou financovat rozdíl mezi poskytnutou dotací a celkovými náklady na nový kotel. PONAST - najlepší kotol na drevené pelety ! Při volbě typu kotle a způsobu vytápění, se musí rozhodnout každý sám. A to v závislosti na současných cenách energie, možný budoucí vývoje energie, dále na pořizovacích nákladech celého systému vytápění, velikosti domu, náročnosti na prostor i údržbu apod.


Kotle se skládají z tělesa kotle – ocelový svařenec o tloušťce stěny – mm lineárního hořáku vyrobeného ze žáruvzdorné nerezové oceli, keramických dílů, opláštění kotle s tepelnou izolací, elektronické řídící jednotky a podavačů paliva. Kotle rady KP prechádzajú neustálym vývojom pre dosiahnutie maximálneho komfortu a ekonomiky prevádzky. Popis kotla a jeho funkcie.


Kotle ponast

Konštrukčné riešenie rešpektuje ČSN – EN 303. Výrobce automatických kotlů na dřevní pelety řady KP. Jednotlivé řady se liší především výkonem a rovněž úrovní automatizace. Komfortné, úsporné a ekologické vykurovanie rodinných domov, bytových domov, poľnohospodárskych budov, škôl, hotelov a penziónov, dielní, prevádzok obchodných a kancelárskych priestorov a obdobných objektov.


Po jeho obdržení se Vám ozve technický zástupce společnosti a domluví si s Vámi návštěvu Vaší kotelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky