pondělí 13. března 2017

Kompresor klimatizace golf iv

Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Prodám tyto díly: servočerpadlo, čerpadlo posilovače řízení (50-) klimakompresor, kompresor klimatizace (50-) Octavia Golf IV Bora Audi A4. Na díly dám záruku na funkčnost. Je možnost využít služby Zasilkovna. TV - Live TV like never before Loading.


Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.

Kompresor klimatizace - montáž Auto Kelly. Chlapi, tak jsem tu znovu se stejným problémem. Ta klima zvoní čím dál víc. Opravdu to nikdo z Vás nerozdělával? Nevím pořád jak to tam je.


Jestli je to ložisko v té řemenici,jestli je problém ho od tam dostat. Po demontáži se střed normálně otáčí, nejspíše odešla spojka. VW GOLF IV (1J1) - topení a klimatizace.


Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství.

Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše spokojené zákazníky. Náhradní díly klimatizace. Klimatizace , Climatronic na VW Golf za nejlepší cenu. Sháníte klimatizaci na VW Golf ? Popis: originální použitý funkční díl z vozidla VW Golf IV.


Klima kompresor VW Touareg Vytápění, větrání , klimatizace originál díl 0. VW Golf IV ,Audi A Ford Mondeo,Opel Astra, Vectra, Omega, Peugeot 4a mnoho dalších. Autokompresory se stálým převodem - Stáloběžné kompresory. V a budes vidiet, ci cvaka a spina kladku na kompresore.


VAG kabel ako nejaky vystupny clen. Prodej náhradních dílů pro vozy značky Škoda a Volkswagen. Možný i osobní odběr na prodejně v Bohumíně Pudlově.


Pracovní dobíjecí LED svítilna s dokonale rozptýleným světlem. Zajišťuje dokonalé osvětlení bez oslnění. Specialista pro prodej autodílů s možností osobního odběru objednaných dílů v Havířově. Nabízíme komplexní sortiment autodílů, brzdové kotouče a destičky, výfuky, tlumiče pérování, spojky a spojkové sady, motorové oleje, kapaliny a maziva, podvozkové díly, osvětlení a další.


Již let Vaší důvěry. Nové kondenzátor klimatizace se zárukou pro model GOLF IV (1J1) s motorizací 1.

Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Zákazníci na nás dlouhodobě oceňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky