pátek 10. března 2017

Chladič klimatizace opel astra g

Musím k němu kupovat i vysoušeč klimatizace ? Výrobce: SRL Specifikace: manuální. Bez úniku náplní, klimatizace byla pod plným tlakem, chladič v pořádku. Výprodej Opel – Originální díly. Dobrý den chtěl bych se zeptat jak se vymění chladič klimatizace vše jsem odpojil ale dole z pravé strany to nemohu rozpojit nevíte jak na to?


Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda by se našel někdo z Ostravy a okolí, kdo by mi vyměnil chladič klimatizace.

Nebo doporučil nějaký servis. Na stránke Autodielyonline24. Ventilator je ovladan ridici jednotkou, takze pokud se Ti netoci ventilator, tak je bud spatnej, spatnej kontakt nebo spatna ridici jednotka.


Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží umíme představit bez klimatizace. Popis: Nový neoriginál vodní chladič na opel astra G , pro vozy s klimatizací s manuální nebo atomatickou převodovkou, motory X14XE, Z14XE, X16SZR, Z16SE, X16XEL, Z16XE, X18XE Z18XE. Zboží za akční ceny, slevy.


Toto zboží se nachází v oddělení:. Vzhledem k součané situaci - šíření koronaviru a uvalení karantény - jsme nuceni omezit provoz.

OPEL - MJAUTO katalog autodílů. Velký výběr dílů na Opel. Autodíly od různých výrobců, za nejlevnější ceny. Produkt vysokej kvality, nový, nerozbalený, nepoužitý.


Vhodný pre motorizácie: benzín benzín benzín benzín. Verzia s manuálnou prevodovku. Vhodné pre verziu s klimatizáciou.


Autorohože GLEDRING sa vyznačujú predovšetkým atraktívnym vzorom a moderným dizajnom, ale aj vysokou kvalitou spracovania. Astra G Classic Sedan (T98) rok od 03. Pro osobní odběr: Frýdlant nad Ostravicí Pokud si zboží objednáte nyní, bude připraveno ve čtvrtek 9. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Chlazení, klimatizace a topení. V, rozměr 600x377x2 pro manuální převodovku, pro vozy s klimatizací. Použité díly vytápění a klimatizace.


Kompresory, sahary, vodní pumpy na Opel Astra. Hledejte v nabídce dílů od prodejců z ČR. Expanzní nádobka, chladiče klimatizace , chladič oleje, chladič vody, chladič vzduchu, kompresory klimatizace , nezávislé topení, sahary, ventilátory, termostaty, vodní pumpy, výparníky klimatizace a další náhradní díly vytápění a klimatizace na vozy značky Opel.

Včera jsem si chtěl u známého( který plní klimošky) nechat naplnit klimu a zjistilo se , že za ventlilátorem( prý je to typické u Oplů)je malá prasklinka na chladiči,. Během mrazů snižuje dobu pro zahřátí motoru. Díky tomu začne topení automobilu efektivně fungovat dříve než bez použití clony.


Menič tlaku turbodúchadla CDTi CDTi CDTi Opel PIERBURG 7. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky