pátek 24. března 2017

Dakon dor f 16

Dakon dor f 16

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kromě hnědého uhlí lze spalovat i dřevo, hnědouhelné brikety, lisovaná paliva. Odhořívací způsob spalování.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Provides greater safety through better insulation and easier handling during reloading. Dakon dor - Vyhledávání na Heureka. Addition of brown coal and lignite briquettes, users can also burn wood or coal.


Skladem View Detail Přida. S kotlem z řady DOR F jsem si také užil svoje, dost záleží na kvalitě paliva, rozhodně nemá rád teploty pod st. Nejraději má hnědé uhlí, ale plameny v něm stráví i brikety a dřevo.


Jedna plná násypná šachta pojme 19. Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 6– kW.


Komín je cca m, vložkovaný nerez vložkou 200mm. V minulosti zatápění i topení fungovalo, až na nutnost častějšího čištění kotle. Letos jsem vzhledem k počasí v. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Výrobek dodáváme včetně připojovacích přírub, které umožňují napojení do stávajícího systému bez dalších úprav.


Dakon dor f 16

Nabízené výkony kotle DOR F : 1 , 2 2 a kW. Zabraňuje tím korucení, vyboulení, popřípadě popraskání litinové desky a následnému úniku spalin. Prodám kotel dakon dor F , plně funkční. Zatím je stále připojen na komín takže možno vyzkoušet. Při předání bude vyčištěný, nyní přidávám fotky ‘za provozu’.


DAKON kotel na tuhá paliva DOR F Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. DAKON DOR F , DAKON alternativy - Heureka.


Dakon dor f 16

Mám trápení s kotlem Dor F16. Od začátku mám problémy se šamotovými cihlami mezi nakládacím prostorem a topeništěm, spodní cihla praskne už po 14. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do elektrické, plynové i. Okrem hnedého uhlia možno spaľovať aj drevo, hnedouhoľné brikety, lisované palivá, čierne uhlie alebo koks. Zátopová klapka se musí aretovat závlačkami jinak spadne do kotle.


Aby platila záruka, musíte si nechat připojit kotel firmou. Při tom zapojení je jen otázkou šroubů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky