pondělí 6. března 2017

Biolíh

Budete-li používat biopalivo s aroma, provoníte si interiér příjemnou vůní. Díky široké nabídce těchto produktů si každé najdete biolíh s vůní, kterou má nejraději. Certifikace biolíhu najdete v sekci certifikáty. Krb do bytu na biolíh nepotřebuje komín, a tak je možné postavit jej kdekoli v interiéru či exteriéru.


Biolíh

Intenzita hoření se dá snadno regulovat a oheň se dá kdykoliv zhasnout. Ale nevzniká žádný popel, špína ani saze. Biolíh umožňuje čisté spalování. Palivo má rostlinný základ.


Proto si stolní biokrb můžete postavit i do koupelny, ložnice nebo kanceláře. Jen si to představte, pohodlně se uvelebíte se vaně a plamen z našeho. Díky bioalkoholu může biokrb hořet.


Biolíh

Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních spo. Nekvalitní biolíh může při hoření vyluzovat nepříjemný zápach a podle svých preferencí se nechá pořídit také aromatizovaný biolíh , který při hoření dodává do interiéru naopak vůni příjemnou. Kapacita zásobníku na biolíh.


Tento údaj nám jednoduše udává, kolik bio lihu je možné do krbu nalít. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Krby na Bio palivo levně. Bioethanol ( biolíh ) je označení pro ethanol vyrobený technologií alkoholového kvašení z biomasy, který je používán jako biopalivo.


Je vyráběn obvykle z rostlin obsahujících větší množství škrobu a jiných sacharidů. Naše kvalitní Bio krby jsou levné. Tyto Bio-krby Vám poskytnou nejen optické potěšení ze živého ohně, ale Váš domov doslova i proteplí. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu.


K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Hoři krásným a přirozeným plamenem. Vytváří imitaci skutečného ohně. Výsledkem hoření je jen kysličník uhličitý a voda. Většina krbů na biolíh funguje na principu hoření biolihu.


Tekutý biolíh se naleje do speciálního rezervoáru a pomocí zapalovače, nebo k tomu účelu určených sirek se biolíh zapálí. Tato varianta biokrbů je však bohužel do značné míry nepraktická a také nebezpečná. Obecně lze říci, že jakákoli hořící. Kvalitní biolíh do krbu neobsahuje žádné jiné příměsi, které tvoří saze a zapáchají.


Zjišťujeme možnosti co nejrychlejšího doplnění. Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů. Jeden litr paliva vystačí minimálně na až hodin. Při spalování je zcela bez zápachu a sazí.


Biolíh

Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru. Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách. Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu.


Specializujeme se na biokrby (krby na biolíh ). Prohlédněte si naše reference. Při hoření nevzniká žádný zápach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky