středa 22. března 2017

Kotel na pelety

Kotle a kamna na pelety. Menší kotel na pelety – COMPACT. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu. Můžete jej umístit třeba na chodbu nebo pod schody.


Kotel na pelety

Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou.


Hořák, který používáme, byl vyvinut speciálně Hořák, který používáme, byl vyvinut speciálně pro dřevní pelety. Dřevěné pelety jsou čím dál oblíbenějším zdrojem tepla nejen díky relativně nízké ceně, ale také nízké ekologické zátěži. Kdo si chce teprve nový kotel na pelety koupit, může využít vánočních slev některých výrobců. Obyvatelé Moravskoslezského kraje se navíc mohou zúčastnit dotačního programu na výměnu starých uhelných kotlů, který byl nedávno prodloužen, a tedy je stále možné získat finanční příspěvek také na kotel na pelety.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu.


Zásobník paliva může být dle požadavků. Peletový kotel spaluje pelety , vyznačuje se vysokou účinností spalování. Nový model kotle na pelety je vybaven funkcí kalibrace podavače pelet zajišťující kvalitní. Brikety jsou normované a dají se na jedné straně automaticky dopravit ke spalinové komoře a nadruhé straně přesně dávkovat. Tak se vždy vytváří pouze potřebné množství tepla.


S vysokým obsahem energie paliva a inovativní topné. Pokud jsou pro vás jasnou volbou mezi palivy dřevěné pelety , jste tu správně. Připravili jsme pro vás širokou nabídku automatických kotlů se zásobníkem na dřevěné pelety.


Výrobky PONAST a VERNER Vzhledem k aktuálnímu vývoji situace v souvislosti s šířením virové nákazy COVID-není možný osobní odběr náhradních dílů a výrobků v prostorách společnosti PONAST spol. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo, uhlí a pelety. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet.


Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP. Kvalitní rakouské kotle za akceptovatelnou cenu. I přesto, že cena pelet mírně roste, je kotel na pelety stále velmi úsporným způsobem vytápění rodinného domu. Moderní automatické kotle navíc jsou navíc i velmi pohodlné, co se týče obsluhy a nabízí dobré možnosti regulace. Jak si vybrat nejvhodnější peletový kotel ? Investovat raději více anebo.


Kotel na dřevo nebo na pelety ? Obsluha kotle nemusí z důvodu kvality paliva hořák pravidelně čistit. Na našich stránkách naleznete automatické kotle na pelety. Nabízíme také kotel na pelety nové generace, který splňuje vysoké nároky na automatizaci chodu s důrazem na ekologický provoz. Ctvrtym rokem provozujeme 100kW kotel na pelety Frolling Pvcetne ekvitermni regulace a rizeni 5ti topnych okruhu vcetne casti s podlahovkou, automatickeho podtlakoveho nasavani pelet z mistnosti predelane na silo kde mam 16t pelet.


Absolutni spokojenost, reseni plne komfortem srovnatelne s plynovym kotlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky