úterý 28. března 2017

Kotel thermona

Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Položky dalšího příslušenství pro topné systémy v oblasti. Elektrokotle ekonomické řady THERM ELN jsou díky svému.


Plynové kotle jsou kotle vhodné jak pro domácnost, tak i pro. THERMONA, náhradní díly ke kotlům, další zboží.

Pokud máte zájem o jednoduché a především komfortní řešení. Ať už hledáte vhodný kotel pro novostavbu, nízkoenergetický. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle.


Novinkový kotel THERM KDZN je určen pro vytápění topného systému a ohřev vody v nepřímotopném externím zásobníku. Kotel vychází z osvědč. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W, Ohřev užitkové vody, ocelové THERM KDCN - plynový kondenzační kotel určeny pro vytápění topného systému a průtokový ohřev užitkové vody.


Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR.

Tento kotel mi nahradil původní let starý kotel Thermona. Už montér mne upozornil, že let tento nový kotel asi nevydrží, to ale ukáže čas. Možná jste v danou chvíli ušetřili nějakou tu stokorunu, ale váš kotel zcela jistě nedostal péči v rozsahu, který vyžaduje, což se projeví na spotřebě plynu, bezpečnosti provozu a jeho životnosti.


Ve výsledku vás tak takový „levný“ servis přijde dosti draho. K desce je určitě návod , na stránkách Baxi je upozornění co s tím, pan Šikula poradí. Prosím vás mám kombinovaný kotel thermona therm tcx a hlásí E02. A rozšiřuje řadu kotlů Therm Duo 50. A o verzi s uzavřenou spalovací komorou.


Nová varianta kotle vychází vstříc požadavkům uživatelů, montážníků a projektantů na kotel o vysokém výkonu bez nároků na provětrávání prostoru ve kterém je kotel umístěn. Výhoda kotle s uzavřenou. Pod kotel lze osadit trojcestný ventil, který umožňuje řešit ohřev vody v nepřímo ohřívaném zásobníku. Velkou výhodou kotlů THERM KD. A je možnost spojení do kaskádových kotelen pro domovní kotelny či jiné průmyslové a bytové objekty.


Kondenzační plynové kotle představují standard v moderním vytápění, všechny modely podporují ekvitermní logiku, u vybraných modelových řad lze prodloužit záruku na let a ke všem je zajištěn servis po cekém území ČR. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Společnost Thermona je českým výrobcem plynových a elektrických kotlů a má za sebou téměř let existence.


Prodám plynový (atmosférický) kotel thermona , r. Maximálně ekonomický provoz vám zajistí elektrický kotel značky Thermona Therm EL.

Má kompaktní rozměry a nízkou hmotnost. Díky svému nižšímu výkonu je předurčen především k vytápění nízkoenergetických a pasivních domů, popřípadě klasických novostaveb. Pokud nevlastníte rodinný dům, nevadí, použít ho. Jedná se vám tedy nejčastěji o vážnou závadu plynového kotle, která buď částečně, nebo úplně ochromila váš plynový kotel z provozu.


Váš, ať už závěsný, stacionární, nebo kondenzační kotel , provedl podezřelou akci, která je natolik alarmující, že jste raději kotel přestali používat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky