pátek 17. března 2017

Elektromagnetická spojka klimatizace

Elektromagnetická cívka je častým zdrojem nefunkčnosti kompresoru klimatizace. Její porucha může být příčinou nefunkčnosti celého systému autoklimatizace. Pozor cívka může být také důsledkem jiné poruchy klimakompresoru. Jedním z důsledků může být i vadné ložisko kompresorové spojky.


Proto je potřeba provést. And then it is not possible without taking off -cavat (sheep) to change the cooler climate - Duration: 10:03. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Alpina D3?


Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Alpina Dza Vás. Prodejci kteří elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na. V momentu zapnutí klimatizace umožňuje přenos točivého momentu z kladky na tyč kompresoru. Do cívky spojky je dodávaná energie, vytvoří se elektromagnetické pole a to zatlačí na desku zafixovanou k tyči a rotační kladce.


Elektromagnetická spojka klimatizace

Přidat Montáž na přírubu: 0. Prestal mi chladit climatronic - fouka teply vzduch. Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci. Mohlo by to zpusobovat unik chladiciho media?


Divne je, ze pri zapnuti neslysim takovy to cvaknuti kompresoru. No vlastne zhorela ta elektromagneticka spojka zakazdym. Teraz mi tvrdia ze ked sa spusti klima tak je strasny tlak v systeme tak idu skusit vymenit chladit a este nieco dalsich 350e.


Zkouška - elektromagnetická spojka - Test of elektromagnetic clutch. Klimatizace a její díly) Hodnocení produktu:. S tím cvakáním to je normální, dělá mi to taky, někdy i zakolísají otáčky a auto se lechce zachvěje. Dělá to elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace. Právě elektromagnetická spojka také nejčastěji odchází, což představuje investici zhruba 2-tisíce korun.


Modernější vozy používají kompresory stáloběžné, bez spojky, u nichž se o regulaci stará elektronika. Jejich výhody v podobě plynulého náběhu a regulace může ale snadno smazat větší náchylnost k celkovému. V případě poruchy klimatizace , kdy nesepne elektromagnetická spojka , a pojistky jsou v pořádku, je jistota, že odešla cívka ve spojce. Kompresor autoklimatizace - opravy.


Správný výběr vám přináší. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze , nesmí být kopírovány. Výměna kompresoru to vyřešila (naštěstí v záruce). Hledáte spojka kompresoru klimatizace ? Spojka elektromagnetická kompresoru.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. V našem online obchodě se sami můžete přesvědčit o kvalitě a odolnosti značkových dílů, a. Odpoj konektor na klimakompresoru co vede do elektromagnetu a změř odpor vinutí. Měl jsem přerušené vinutí na elektromagnetu.


Elektromagnetická spojka klimatizace

Origoš stojí kolem cca 4tis kč ale da se koupit i náhrada made in Čina za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky